Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aniko1010

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fiatal lányt elrabolnak egy bevásárlóközpont parkolójából. Nem akármilyen lélekjelenléttel még egy utolsó telefonhívást megereszt a segélyhívó központhoz... Manapság már minden megtörténhet, akár az is, hogy egy lányt egy bevásárlóközpont parkolójából…..
Mozgalmas hétvége után vagyok. Szombaton Zsuzsával tekeregtünk. Elsőként a Fairchild-ot vettük célba. Már az előző látogatásunkkor kiszúrtuk (azt hiszem.. nem biztos vagyok benne, hogy ezt is ő szúrta ki sasszemmel) hogy ezen a hétvégén csokoládé fesztivál lesz. Már akkor is…..
Kalandozás Miami-ban Eü szabi... 2013.01.21 18:38:16
Halihó! Itt vagyok ám! Nem tűntem el, csak egészségügyi szabit vettem ki. :( Együttérzek a tesómmal egy kicsit. Négy nappal ezelőtt jött egy csinos kis front a hidegebbikből és ezt a legkevésbé szeretem. Mivel egyébként is sulimentes napok voltak elég sok időt töltöttem a gép…..
Aniko1010 2013.01.22 11:10:01
Kalandozás Miami-ban Bushido... 2013.01.14 22:25:07
Két új bejegyzés került fel egyszerre, ez a második. Ha érdekel a előző, vissza kell lapoznod! :) Utolsó nap a kiskocsival. Bevásároltam néhány nehezebb dolgot, hogy ne hátizsákkal kelljen cipelni, egy darabig valószínűleg elég lesz. Aztán kihasználva még a meglévő…..
Ma december 21-ét írunk. Azt mondják ma lesz a világ vége. Otthon már 22-e van és nem történt semmi ezügyben. Talán megúsztuk. :) Bár én eléggé sötétnek láttam a délutánomat. Szerintetek milyen érzés egy buszmegállóban fehérbőrű szőke nőként, amikor még a szembelévő…..
Most már ki merem mondani... Az  egyik kollégám szerelmese a volt Szovjetunió területének, nyelvének, kultúrájának, történelmének. Rengeteg ismerőse, barátja van orosz nyelvterületen, dolgozott, tanult is az országban. És ő fogalmazta meg helyettem... Ez a város valamiért olyan…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
Aniko1010 2012.06.30 11:26:54
@Mrs.E: Teljesen 1-et értek! 23 éve is jó buli volt a BS-ben és ez a mostani is tetszett. Az "irodista buli" megfogalmazást ugyan nem értem, de majd egyszer valaki megmagyarázza. A cikkírónak a koncert nem tetszett nagyon, nekem pedig a kritika. De azért jó, hogy nem vagyunk egyformák! :)
Camino 35. nap - Neigra - Olveiroa 2012.06.07 20:48:00
35. nap – Negreia – Olveiroa A reggeli korai indulás, nem annyira sikerült, mint gondoltam. Egyszerűen nem ébredtem fel magamtól a szokásos időben. Na persze így sem sütött a nap a hasamra, mert 6.40-kor már kopogtattam a járdát a botjaimmal. Az első sarkon – jó…..
  33. nap - Pedrouzo - Santiago de Compostela Az eseménytelen, kellemes éjszaka után az indulás tervszerűen ¾ 6-kor megtörtént. Egy apró hiba miatt – mivel elfelejtettem a jelzés hiányában elfordulni, még a településen jobbra az erdőn átvezető zarándok út…..
 29. nap - Sarria – Portomarin Ma reggel nem sikerült időben felkelnem. 5-kor felébredtem de gondoltam, még ejtőzöm a kelés időpontjáig. Sikerült. Majd ½ 7-ig aludtam. Na persze nem maradtam le semmiről. Hétkor indultam, nem kellett lámpáznom, már nyitva volt…..
  27. nap – Ruitelán – Triacastella A tegnap esti szálláson, azzal kezdték a megérkezésemkor, hogy reggel 6 előtt TILOS felkelni. Nem értettem, de megértettem. Volt már ilyen az életemben. A parancs az parancs. Az alberguet 2 buddhista szellemiségű fazon vezette,…..
A mai az utolsó napom hospitaleraként. Mármint utolsó teljes napom. Lee-vel megbeszéltük, hogy nekifogok a konyhának, ő pedig megcsinálja az összes többit. Lee már rég befejezte, mire én kész lettem. Legalábbis "ott, ahol a papok járnak" hogy stílusos legyek. Néhány dolgot azért…..
  24. nap – Astorga – Riego de Ambrós   A mai nap szigorú számokban: 41 km, 10,5 óra tiszta gyaloglás, kiindulási pont 881 m a tengerszint felett, a legmagasabb pont 1518 m, és visszaereszkedés 945 méterre. Számokban csak ennyi de élményekben ma is sokkal több…..
  22. nap - Villares de Orbigo – Astorga Régen volt ilyen kellemes napom. Reggel csak ½ 8-kor indultam, laza reggeli a helyi bárban, nyoma sem volt a tegnapi zord időnek, ragyogó napsütés, gyönyörű táj, kellemes madárcsicsergés és az a tudat, hogy ma maximum 16…..
  20. nap - Puente Villarente – Leon A későbbi kelést, értelem szerűen kései indulás követte. De nem kellett rohannom. Ez a 12-13 km semmiség volt a már edzett lábaimnak. Ragyogó napsütésben gyalogoltam az elején igen kellemes tájon. A második fele az már annyira…..
  18. nap - San Nicolás del Real Camino - El Burgo Ranero Ma rövid leszek. Enervált vagyok. Amennyire sok volt az energiám az elmúlt napokban, ma reggel úgy ébredtem, hogy szinte semmi nincs. De holnapra már újra lesz! Korán ébredtem, már volt aki ½ 5-kor útra kélt.…..
Aniko1010 2012.05.20 14:31:43
@papaleone: Szuper! Van mit fényképezni.... :)
Szép napot!
  17. nap - Carrion de los Condes - San Nicolás del Real Camino Ki vagyok, mint a liba. Úgy elöljárójában. Tehát ha nem leszek túl összeszedett ma (sem), akkor legalább ma betudhatjátok az állapotomnak. A mai story ott kezdődött, hogy tegnap megírtam a napi blogot,…..
 14. nap - Hornillos del Camino - Castrojeriz  Hahó! Már itt is vagyok. Ma felkelt a nap, de úgy rendesen! Majd meglátjátok mennyire! Én a szokásos időben és forgatókönyv szerint keltem, indultam. Semmi extra nem volt. Az éjszaka nem volt túl kényelmes, az ágy matraca igen…..
 Huhh, regen nem jelentkeztem, de minden nap olyan suru, hogy nem unatkozom. :) Tegnap peldaul meg kellett nyitnunk egy uj nagy szobat, mert az utolso negy napban minden nap tele lett az alberguenk. A delelotti takaritas utan azzal telt az idonk nyitasig, hogy berendeztunk egy 13 fos szobat,…..