Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denmik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fűben heverészést meg szabadban evést persze végre lehet önállóan is hajtani, de ha van zene, emberek, ne adj' isten programok, az azért emeli a hangulatot. E hét szombatján például az V. kerületben, a Kamermayer Károly téren rendeznek pikniket. Erről a házak közt elbújó kis…..
Philip Bloom számos nagyszerű videó készítőjének legújabb munkája a 24 Hours of Neon, mely Las Vegas egy napját mutatja be egy hotelszoba ablakából négy percben.   Las Vegas, melyet mindössze 1905-ben alapítottak mára a világ egyik leghíresebb városa. Nemcsak a földön, de…..
denmik 2011.05.13 14:57:12
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Belsőség Linácska 2011.05.12 17:55:00
Csajozni szuper volt vele, mellesleg az első nyugati autó volt a haveri körben, de száguldozáshoz nem ártott némi óvatosság. Egy újabb olvasói sztori, van benne minden. És ne feledjék: a buli napja közeleg... És egy szolgálati közlemény is ide tartozik: holnap, azaz május 13-án,…..
Tegnap arra sétáltam, és megdöbbentem a változáson: múlt szombat óta majdnem befejezték a felújítást. Mindenhol ott van a díszburkolat, felkerültek a korlátok, elültették az aljnövényzetet, a kockaalakú fákból már egész fasor állt össze, az útra részben felkerült a…..