Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xszakasz

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szeretnék most a jobboldalon felmenteni Schmitt Pált, de ezt nem szabad megtenni. Nem szabad megtenni, mert nem emelkedett, semmilyen piedesztára, nem az erkölcsiesség nevében mondott le, hanem mert rákényszerítették. Rákényszerítette a közvélemény, az ellenzék, és végső…..
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
Sajátos légpárásító módszert vetett be a MÁV kihasználva a váratlan extrém időjárást:Annyi szó esik mostanában a Malév meg a BKV ügyes-bajos dolgairól, hogy gondoltam a MÁV se maradjon ki a jóból (vagy a hóból..). :) Ebben a csodálatos időben élmény az első osztályon…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Xszakasz Exa1 2011.05.12 11:50:05
 ..
Xszakasz APA... 2011.05.12 11:36:31
 ..