Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajronka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azóta nem láttam, és nem is hallottam felőle semmit. Talán jobb is így, csak felkaparná a sebet. Sziasztok! Egy tinilány történetét olvashatjátok. Én:15 [most17] Ő:18 [most 20] Személyesen elég visszahúzódó voltam fiúk terén, így 15 évesen [tudom vicces], de interneten…..
ajronka 2011.05.25 18:59:31
@Mao elvtárs: nem azt mondom, hogy a sajátom akarom rájuk erőszakolni, sokkal inkább arról van szó, hogy ne gondolják azt, hogy a maguk 15 évével mindent tudnak. tudom, tiniként nem divat hallgatni a tapasztaltabbakra, de akkor sem kéne azt gondolniuk, hogy már mindent tudnak.
igen, az első szakítás tényleg megviseli az embert, ezt aláírom. de egy két hónapos dolog után 1 évet szenvedni, kicsit túlzás. minden arra tanítja őket, hogy TE TE és TE, TE vagy a középpontban, NEKED minden jár, TE vagy az elsődleges szempont. és az önsajnálat az egyik legönzőbb dolog. ha kicsit körülnéznének, akkor rájönnének (a túlzásokról beszélek, nem a természetes gyászról), hogy önmagunkba temetkezni, meg naponta ontani a facebook-on a hülye bölcsességeket: nem vezet sehova és bizonyos ponton túl műhiszti. ha annyira játsszák a felnőttet, akkor tegyenek is azért, hogy azzá váljanak.
ajronka 2011.05.25 20:48:54
@csupasz gőte: mert te aztán nagyon bölcs ember lehetsz, ha a személyeskedésen kívül nem tudsz már érvet felhozni.
@Dr. Jula Watson: értem én, tiniként én sem voltam más. nekem az olyan túlzásokkal van bajom, hogy 2 hónapért 1 évet szenvedni. így koptatódnak el a nagy szavak. és később, mikor tényleg szenved, mit fog mondani? túl sokat kiáltanak farkast.
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
Első és egyetlen randinkon nem kérdeztem, hogy te figyelj és mi a vezetékneved, később meg telefonon már annyira nem is érdekelt.  Sziasztok! Az én sztorim nem az a tipikus padlóra kerülős szakítás, inkább vicces. Én akkor 17 voltam, lány, Tibi meg 26. Egy szilveszteri…..
ajronka 2011.05.12 10:33:31
sziasztok, én voltam a posztíró!

Főként azzal kezdeném, amit úgy tűnik mindenki félreértett, holott direkt próbáltam hangsúlyozni: nem a pénzre utazom, és nem számít nekem a pénz. Nem tudom, miért ezt a címet adták a történetemnek, bár tipikus sajtós fogás, mert erre ugrik a nép, mondván hú pénzéhes ribanc. Nem, sosem utaztam a pénzre, és pont ezért volt furcsa, hogy valakit ezért dobok. A jelenlegi barátom nemhogy csóró, de még munkanélküli is, és szeretem, mert az emberbe szerettem bele. Egyetlen randinkon nem költött rám egyetlen fillért sem. És az itt leírt Tibitől sem vártam el soha, hogy költsön rám. Egy jó randi nem attól jó, hogy elvisz étterembe meg ide-oda. Nekem az is bőven megfelelt volna, ha sétálunk a Vérmezőn, vagy bárhol, nulla forintból! És pont ezért nem értettem, hogy neki egyetlen darab vonatjegybe került volna a dolog (illetve kettő, mert retúr), és mégsem jött össze a randi. A vonatjegy áránál egy fillérrel sem kellett volna többet költenie rám, mint ahogy ezt eddig soha senkitől sem vártam el. És ha dolgozó ember (mert az volt), akkor nem értem, miért nem volt erre pénze. Hozzáteszem, nem vártam volna el természetesen hogy hetente 3-4szer beutazzon csak az én kedvemért. Elfogadtam volna, hogy távkapcsolat, maradt volna a heti vagy kétheti találkozó, és persze, ahogy írtam, lementem volna én is, pusztán azt nem akartam, hogy másodjára rögtön lemegyek, mivelhogy annyira még nem ismertem őt. A pénzéhes lotyót és ribancot pedig kikérem magamnak. Nem is ismertek jóformán, és ilyen nagy szavakkal dobálózni vagy arra utal, hogy az illető gyerekes, vagy frusztrált és/vagy unatkozik és valakin le kell vezetni.

Fácse nem volt még akkor. Így az kilőve.

Aki meg kifogásolta, hogy nem jött be, buliban mégis smároltunk: az vesse rám az első követ, aki még sosem tett ilyet egy részeg pillanatban. Aki pedig ennek megfelel, annak megengedem hogy körbelocsoljon szenteltvízzel.

És utoljára, ha már itt olyan sok okos ember van, akik olyan könnyen megítélnek másokat: tagoltam azt a "kurva" szöveget, és nem tudom, miért nem úgy jelent meg.
ajronka 2011.05.12 10:47:18
@Weöres Dániel: ha meg leírom a banda nevét, akkor meg mit vágok fel vele... úgy látom neked mindegy, csak lehessen belekötni meg agyatlanul ribancozni.