Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Stein

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel már írtunk róla, de nem lehet eleget mondani, ma este debütál a 24 második szezonja kis hazánkban, a Cool tévének köszönhetően szabadul ránk Jack Bauer, az Elpusztíthatatlan Ember minden kínjával és morális válságával együtt. A második szezon nagyon jó, mindenki…..
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
Dr. Stein 2006.10.18 17:37:18
hemar.freeblog.hu/

Norbis cikk fenn. Nem fogtok örülni.
De, egy MSZP képviselő hivatkozzon csak Sztálinra nyugodtan. Inkább, mint Ronald Reagenre.
comment:com Mi folyik itt? 2006.10.17 13:08:00
Ma egész nap össze-vissza mászkáltam, bejártam a fél várost, a hétvégén vidékre is elutaztam, és mindvégig nyitva tartottam a szemem, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg elérkezett-e az idő. Szóval, hogy lehet-e észlelni azt a bizonyos vibrálást. Lehet-e tapintani a…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Kedd van, BL kör, lássunk valami igazi futballt is, román bajnok a túlfizetett sztárocskák ellen, akik a frizurájukra többet költenek, mint a magyar nb1 teljes éves költségvetése, mindez 20:40-tól a Viasat3-on, Steaua Bukarest-Real Madrid. Utána Anderlecht-Milan, gondolom Juhász…..
Zenei ajánlattal kezdünk ma estére, 22:00-től adja a Filmmúzeum a II. Országos Bárzongorista Versey döntőjét felvételről, ha valaki az élő adást(?) elmulasztotta volna, itt az ideje pótolni. Szülővárosomban egyetlen bárzongoristáról sem tudok, így istenigazából nem…..
A múltkor Verebes azzal fogadta a Nap-keltében Lendvai Ildikót, hogy rohadtul elege van már a politikából. Én ehhez most gyorsan csatlakoznék is, vegyük már észre hogy mennyi hasznos dologgal lehet foglalkozni. Itt vannak például a testépítők, akik hobbiból a…..
Társblogunk a Subba már megírta, hogy hiába a nagy titkolózás, ha a Ruttkai Éva színház honlapján elszólják magukat, hogy Csalán címmel már készül a Tv2 vadonatúj, közéleti-aktuális-politikai kabaréja. Azóta kicsit utánakérdeztünk, hogy mivel is fogja égetni magát Verebes…..
Tegnap Szerdán a TV2 új sorozatot indított a SzülFel után, a szőke halottlátócsajos Médiumot meg átpakolta miatta csütörtök 11 órára meghalni, szerintem kár érte, de majd kiderül, hogy kinek van igaza. Az új versenyző az ABC tavaly rohadt nagyot bukott midseason zsarusorozata,…..
Kosztümös kalandfilmet lehet jót, izgalmasat, meg vicceset is csinálni, nem kell messze menni, itt van menten Jack Sparrow kapitány vagy Indiana Jones nekünk, szóval van mihez hasonlítani, és van honnan lopni, ha az ember ilyenre adja a fejét. Aztán lehet olyat is forgatni, ami olcsó,…..
Csáp Géza Szabadrablás 2006.10.12 10:43:00
Ez az a lemez ami kerek egy hónapig lapult a hátizsákomban, anélkül, hogy lejátszót látott volna belülről. Néha véletlenül észrevettem a CD-tok sarkát, ahogy hisztis-szomorúan integet az oldalzsebből kifele; olyankor elkapott a lelkifurdalás, elhatároztam, hogy na most, aztán…..
Éppen itt az ideje, hogy újból elővegyük a médiatörténeti klasszikust, amikor Rákay Philip (akkor még csak Philip) a Viva Televízióból kiszivárgott, titkos felvételeken elküldi a picsába a tini csajokat, akik olyan sötétek, hogy levelet mernek írni egy…..
comment:com Hírek keddre 2006.10.11 06:38:00
Felröppent a hír, miszerint az NBC, ami a SciFi channelhez hasonlóan az NBC/Universal édes gyermeke, átveszi a sikeres politikiai krimibe öltött űrháborús emberi dráma, a Battlestar Galactica (a TV2 szerint Csillagközti romboló, szerintünk baromság ilyen címet adni) sugárzását,…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Dr. Stein 2006.10.10 21:52:57
Dr. Stein 2006.10.11 19:57:30
Én is topmodell akartam lenni tegnap estig, de aztán rájöttem, hogy nekem egy sárga sálat a nyaka köré tekerő, nem heteroszexuális fazon ne mondjon olyanokat, hogy a hajam plömp, mert fogok egy ácskapcsot, és beleállítom a fejébe. De ha ez nem rettentene el a Vámosi Vikivel alcímű…..
A reality műfajban láttunk már sok mindent, az angol Channel Five vasárnap bemutatott (még nem láttuk) produkciója mégis kiverte a biztosítékot a szigetországban már jóval a műsor adásba kerülése előtt. Láttunk már boncolást, kínzást, zártak önként vállalkozókat szigetre,…..
comment:com DVD díjak 2006.10.08 12:15:00
Hollywood díjaz mindent és mindenkit, ezúttal a 4. TV/DVD konferencián osztogattak szobrokat(?), borítékokat(?), guminőket(?), de persze lehet fosztogattak, ki tudja már ezekben a vészterhes időkben, amikor vekkerrel kell járni tüntetni.  Harmadjára adták át tehát…..
Bettynek kurva szar napja van, kibasznak vele a munkahelyén és otthagyta a faszija, de ez mind smafu, sokkal nagyobb a baj. Betty ugyanis csúnya, ezt onnan tudjuk, hogy böszme fogszabályozója van (ugye, hogy jelent valamit a szó), randa vörös ponchóban jár, és vastag keretes a…..
James Woods egy nagyon jó színész. Ezen felbuzdulva rögvest össze is kalapáltak neki egy olyan sorozatot, melyben kellőképpen arrogáns és geci lehet, ahol oszthatja az észt a beosztottjainak, de megmutatják nekünk az érző, emberi oldalát is. Na ez lett a Shark, a CBS legújabb…..
Legyünk pozitívak, minden marad a régiben, a tévéműsort nem borítják fel a rendkívüli események és kivételesen nem ad minket élőben az al-Dzsazíra. Nos, ez esetben sem érdemes elhagyni a csodaláda környékét: 19 óráig élő közvetítés van a budapesti Hyde Parkból a Hír…..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..