Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crexcrex

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fordulóponthoz érkeztünk, egy időre szüneteltetjük az Olcsó ebéd menő helyen-sorozatot, egyrészt mert kezdünk kifogyni a helyekből, másrészt mert nyaranta valahogy jobban esik a kiadós reggeli, mint a bőséges ebéd. Mostantól tehát rántottákról, roppanós virslikről,…..
Tegnap arra sétáltam, és megdöbbentem a változáson: múlt szombat óta majdnem befejezték a felújítást. Mindenhol ott van a díszburkolat, felkerültek a korlátok, elültették az aljnövényzetet, a kockaalakú fákból már egész fasor állt össze, az útra részben felkerült a…..
crexcrex 2011.05.11 20:27:36
@Magyarósi Csaba: ó,dehogy nem.ha rengeteg lakópark- meg irodaépület-csodát lehet építeni akkor felújítani is lehet,csak kérdés h kinek mi érdeke fűződik hozzá.
crexcrex 2011.05.11 22:54:41
@Magyarósi Csaba: a lényeg h örülünk ha szépül a környezet,de ne essünk már hanyatt egy kicsiny tér középszerű felújításától.pláne h ilyen szinten hamarabb és olcsóbban is meg lehetett volna csinálni.és igenis észre kell venni,h mi hibádzik még,m így lehet előrébb jutni.és igenis sokat veszt a tér az értékéből a romos Anker miatt.
ó,igen:ez az egész belváros újító program tökjó,de ezek a lámpaoszlopok meg ezek a padok...egyszerűen nem illenek ide.akármit mondhatnak nekem a neves építészek,újító szellemről,meg mi h töri meg a teret, vannak helyzetek,amikor a konzervatív,finom formák többet érnek.