Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pregoka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A képre kattintva megnézheti az eseményről készült képriportot is) Két nappal a választások után Orbán Viktor megszegte ígéretét, mely szerint a Szabadság térre tervezett emlékművel kapcsolatosan húsvét után tárgyalóasztalhoz ülnek az érintett felek. Húsvét még…..
pregoka 2014.04.12 15:56:31
@dukeekud: Bizony, megvan a kétharmad, 44 százalékos támogatottsággal, hála az új "igazságos" választási rendszernek...! Kész röhej, ami itt megy:)
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
pregoka 2014.01.25 01:06:08
@Vén Csataló:
Csak átfutottam az eddigi kommenteket, és most nézem, hogy milyen érdekesen gondolkodsz, nem vagy semmi:
-leírtam ugye a sikertörténetek egy részét (minden kulcspozícióba narancs pártkatona oktatás, trafikok, Felcsút, KÖZGÉP, alkotmánymódosítások agyba-főbe, magánnyugdíjpénztár lenyúlása)
-erre te nagyon jó ellenérvekkel rám cáfoltál, kiálltál a fidesz mellett: " Perszepersze. Csak a kormány nyom hazugságokat az emberek arcába, ugye? Bezzeg az ellenzék!...", ezzel lényegében elismerted, hogy hazudik a kormány, elkezdtél terelni, mivel te is tudod, hogy ha nem is minden, de ezeknek egy nagy része tény.
-ezután jeleztem feléd, hogy nem vagyok mszp szimpatizáns
-amire te meghökkentően éles logikával megbélyegeztél libsinek:"Ja. Akkor libsi vagy. Tökugyanaz. " TIPIKUS BIRKA-effektus, hoztad a formád, hoztad a hívők formáját!:)
pregoka 2014.01.25 01:15:33
tenytar.hu/hantameter
nézzetek szét itt is!:)