Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_szamit

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, múltkori beszámolóm az iskoláról, ahol tanítok, többeknek is kedvet csinált az angliai tanításhoz, sokan kértek, hogy írjam le, mi szükséges ahhoz, hogy valaki magyar tanári diplomával külföldön tanítson. Szerencsére (mivel Magyarország EEA tagállam) nem túl…..
nem_szamit 2012.01.25 14:29:21
Sziasztok, talán segít valakinek az info.
Én is tanári diplomával jöttem ki, és most egy óvodában fogok dolgozni, ahol ajánlottak egy oldalt (
www.naric.org.uk/), ahol hivatalosan besorolnak a végzettségem alapján. Érettségitől felfelé megmondják, hogy a magyar végzettségünk itt minek felel meg. Én mondjuk a QTS-t is úgy tudtam, hogy az első 4 évben (EU tagállamból jött esetén) nem kell regisztrálni, tehát elvileg anélkül is lehet tanítani, csak ugye nyelvproblémák miatt nem tudnak mit csinálni a magyar papírokkal.
Na, eddig tartott a veszekedés-mentesség. Először is, utálom, ha a pasim megnéz más nőket. Ettől felfordul a gyomrom. Persze, azért ne higgyétek, hogy ő ilyen pofátlan fajta, inkább azzal van a baj, hogy mindig, mindent észreveszek. Sokszor azt is ami nincs is, de ami van, azt aztán…..
Az elmúlt két napban, egy hangos szó nem sok, annyi sem volt köztünk. Fegyverszünet, béke, nevezzük aminek akarjuk, de jól esik. Vannak ilyen időszakaink is. Hogy ez a mostani is ilyen, azt mi sem bizonyítja ékesebben, hogy Backstreet Boys-t hallgatok írás közben.. Ha néha meg is…..
nem_szamit 2011.09.30 15:44:05
@zurzavarazeletem: De, érzek valami ilyesmit, és tudod mi a legjobb? Hogy minél inkább rázom le magamról ezt a "béklyót" (értsd: minél kevésbé alkalmazkodok), annál inkább kötődik a párom... Még hogy a nőket nem lehet érteni! :D
Egyébiránt nem nyugodt vagyok, csak már elég idős ahhoz, hogy legyen némi türelmem a dolgokhoz. Persze nyilván nekem is csak 1 életem van, és utálom, ha "vesztegetik" az időmet, de amíg én ki nem lépek, addig nincs miért szemrehányást tennem, hiszen én hagyom...
nem_szamit 2011.10.03 11:08:30
@zurzavarazeletem: Ez sok nőben felvetődik. És ha ez felvetődik, akkor talán mégsem az igazi mellett élünk?
Tisztelt Blogíró, Engedje meg, hogy a következő történetet megosszam a Nagyérdeművel:   Múlthéten történt, hogy a nagymamám hirtelen összeesett, hányt és rettenetesen szédült. Mentő ki, kórházba be, vérvétel, EKG. Ezek után azonnal (!) felállították a diagnózist: a…..
nem_szamit 2011.08.24 11:50:49
@Devil: Igaz, minek is. Aki nem bírja, elmegy, aki meg marad, hát vessen magára. („így járt kategória”)
Mi a franc lesz Magyarországon 5-10-20 év múlva? Jobb bele sem gondolni.
nem_szamit 2011.08.24 11:52:51
@El Visco Stello: Jól értem/érzem az iróniát? :)
A viszony (tökéletesen hétköznapi okok miatt) konfliktusokkal terhelődött, ezzel nagyjából párhuzamosan nyitottunk mindketten a külvilág felé. Üdv! Tervben van, hogy az egyik legdurvább szakításomat megosszam veletek, de kell hozzá a másik érintett fél is – ugyanis…..
nem_szamit 2011.05.26 15:19:23
@gyvy: ne akard, hogy kitaláljam :D
Egy nem posztolnivaló báránykáscuccos sztori, khmmm... rosszat sejtek :DDD
nem_szamit 2011.05.26 15:27:11
@gyvy: sorolhatnám :DD
na, jóvan, képzeleterő leáll, fantázia úgyszintén, maradhat a te titkod, de ha nem bánod, néha majd rákérdezek, hogy nincs-e kedved kiposztolni, egyszer hátha meggondolod magad :D
nem_szamit 2011.05.26 15:39:10
@gyvy: hol van az leírva, hogy mekkora lehet 1 poszt? ^^
no, élmény volt a társalgás, de vége a kókadásnak, dolog van :)
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
nem_szamit 2011.05.12 10:57:20
@nyehehe: "Egy férfi simán tud szexelni érzelem nélkül is."
Tényleg? Ha ez igaz lenne, nem született volna meg a fenti poszt sem, és nem élne annyi nő megalázottan és kihasználva.
Tuti, hogy nem normális világ ez, mert mindenki csak kínlódik, és mégsem tesznek ellene. Főleg a pasik punnyadnak bele a kényelmes mindennapokba, magasról tojnak a nőre, aki mellette él, az a nyomorult meg hiába próbál érdemben TENNI valamit, a pasi maximum bánatos képpel végighallgatja, esetleg pár napig úgy tesz mintha, pedig dehogy...
Mi a fene van a mai hímneműekkel? Ha kezdeményezünk, az a baj, ha nem, akkor meg az. Ha megcsaljuk, kurvák vagyunk, ha nem, akkor meg beleőrülünk a várakozásba.
Honnan a fészkesből veszik azt, hogy ezt mi életünk végéig játszuk majd? Akkor persze megy a sírás-rívás, ha netalán az a rohadék kurva, amelyik a szaros gatyámat mossa meg a kaját elém teszi, egy napon kilép az ajtón, aztán jónapot.
Csak azt felejtitek el, kedves fiúk, hogy mi sem teszünk semmit ok nélkül.
nem_szamit 2011.05.12 11:10:36
@ċsirke72: Szerintem 10 nőből minimum 8 élt már ilyen kapcsolatban...

És megkérdezted a volt barátnődet, mielőtt meguntad és kitetted, hogy miért nem volt szex?
Egyébként tudom, hogy vannak nők között is ilyen sehogysejó kategóriába esők, bár a magam részéről őket nem nevezném nőnek.
nem_szamit 2011.05.12 11:39:52
@ċsirke72: Jól tetted, a fél év több, mint elég...
Egyébként ettől a fáradtvagyok dumától áll a hajam az égnek. 50 éves kor fölött már el is hiszem, de addig gyanús. Mármint nyilván tényleg van olyan, hogy fáradt az ember, de ha minden héten elhangzik különösebb ok nélkül, akkor az illető vagy hormonproblémával küzd, vagy kihűlt.