Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blevita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lefordítottuk magyarra a "Greatness" Nike reklámot, enjoy! ..
Blevita 2012.08.13 12:29:33
Nyúlcipő Idegesítő futóbibik 2012.06.24 21:48:00
A múlt heti félmaraton után laza hetet terveztem, aztán most nézem, hogy sikerült egy 61,7 kát összefutni a héten, ami nem csak idei rekord, hanem második legtöbb evör (2011 novemberében volt egy 65,5-ös hét, hát nooormális?!), legalábbis azóta mióta az edzésonline-on írogatom…..
A tegnapi napon a Nike frissítette a futáshoz használt népszerű mobiltelefonos alkalmazását, a Nike+ Running appot az új generációs 4-es változatra. Azon túl, hogy a programot gyakorlatilag teljesen újraírták, most már Androidra is elérhető, sőt, a bevezető időszakban teljesen…..
Fejes "FB2" Balázs szerkesztőtársam is fut. Legtöbbször podcastre, vagy zenére, így egy releváns téma kapcsán küldött egy írást a Nike+ Original Run albumairól. Fogyasszátok pénteki hétzáró anyagként egy kis inspirációhoz! Egy részüket a magyar iTunes boltból,…..
Futóblog Április 12. 2012.04.13 10:17:00
Tegnap elmentem futni. Érdekes módon a korábbi hetek fantasztikus tavaszi időjárása ellenére csípős hideg idő volt este 7 óra felé, sőt, borús fellegek is gyülekeztek a távolban. Mire a hídhoz értem már volt bennem majdnem 2 km futás, úgy gondoltam, hogy nevetséges tempómban…..
Szóljon már rám valaki, hogy ne rendezzek fogyóversenyeket, mert annál nincs is nagyobb ciki, mint hogy valaki kétszer belelép ugyanabba a pofonba. Jelen sorokat még egy nappal mérlegelés előtt írom, de jelen állás szerint két kilóval vagyok több, mint a kiinduló állapot. Nem…..
Blevita 2012.01.02 11:49:33
@BGy: hat igen, es az serüleshez is vezet, ha valaki csak ugy belevag egy felmarcsiba v. 30 km-be. Masik oldalrol viszont az en konzervativ hozzaallasommal ("jaj csak meg nem serüljek"), evekig fogok edzeni az elsö felmracsimra :)