Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buszospeti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
buszospeti 2011.12.07 14:29:53
Nekem meggyőződésem, hogy az autósok nagyobb része abszolút becsületes. Nekik találták ki a www.szervizinfo.com felületet, ahová rögzíthetik az autó összes adatát élettörténetét. Én régóta használom, tudom mikor mire mennyit költöttem, figyelmeztet, ha lejár a műszakim, stb. Egyszóval rengeteg hasznos információt tárol, tök ingyen. Én nem szeretem a nyilvánosságot, ezért úgy állítottam be, hogy az adatokat rajtam kívül senki ne láthassa. Ha egyszer el akarom adni, nyilvánossá tehetem az egészet, ezzel is bizonyíthatom nem trükköztem. A lényeg az, hogy a ma bevitt adatok a későbbiekben már nem módosíthatók. Ha az autómban ma 235000 km van, holnap nem lehet 98000.
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
buszospeti 2011.05.11 15:13:13
Én rögzítettem az autómat a www.szervizinfo.com oldalon. Minden számlát, munkalapot feltöltök. Így én is tudom merre hány méter. A rendszer használata teljesen ingyenes. Néhány év múlva, ha meghirdetem a gépet nem kell a fejem vakargatni, mert minden info ott lesz a hirdetésem! Nézzétek meg, érdemes!