Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loszt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
Loszt 2011.05.11 12:51:07
@Boli: Ezek anem ismerik a munkát. Ezek a senkiháziak még, mióta kijöttek az egyetemről, amit az "átkos korszakban " sikerült elvégezniük, tényleges munkát nem végeztek, csak politizáltak. Nem ártana, ha példát mutatnának.
Azért jó lenne látni, amint Szijártó Úr árkot takarít, napi nyolc órában, minimál bérért úgy, hogy egy a szolgálati nyugdíjból visszaintegrált polgár áll felette és figyeli, hogy jól fogja e a lapátot. :)
Loszt 2011.05.11 12:57:18
@laspalmas: Ez mind szép,de azt tudja bár ki iks, hogy a az APEH és a Pénzügyőrség összeolvasztása során, meg volt adva, hogy hány fővel kell elindítani a NAVO-t. Mégis mit gondoltok, hogy zajlott a létszámleépítés, amit a kormány rendelt el. Úgy, hogy akinek csak lehetett felajánlották a szolgálati nyugdíjat, így nemm kerület utcára a felesleges emberek.