Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizi007

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Ókidli írta meg Németországban au pairként szerzett, finoman szólva sem túl pozitív tapasztalatait. Akár e történet párjának is tekinthető a mai poszt, melynek szerzője, Adri szintén au pairként kezdte, ám az ő útja teljesen más irányt vett. „Két és fél…..
Gizi007 2012.11.06 20:09:17
@Herr Géza:
Tökeletesen igazad van. Anyanyelvü szinten beszelek , irok, olvasok nemetül es ertem a nemeteket. Olyanok amilyenek, olyanok ,mint egy holland , egy sved , egy magyar, egy kanadai---ilyenek meg olyanok is....jok is meg rosszak is, okosak meg butak is....ha nem toleralod öket soha nem nyilnak meg es külföldieknek ritkan szoktak megnyilni...
Szoval nem mindent magyar szemmel kell nezni es magyar mertekkel merni....
Nem tudom, mi van velem. Halálosan nyugodt vagyok. Annak ellenére, hogy normálisan ilyenkor már őrjöngenék. De előbb a hétvégéről.Hétvégén elolvasgattam a könyv rám vonatkozó részét (Erre születtél). Majd az ott olvasottakon felbuzdulva (kb. a legfontosabb, hogy legyőzzem a…..
  Még mielőtt a Róla (Ő, a nagy Ő) szóló listámat megosztanám (nagyon remélem, semmit se hagytam ki belőle, de igyekeztem legalábbis), úgy döntöttem, mától visszaállítom a publikusságát a blognak, mert annyira nincs már értelme rejtekezni, meg azért, mert mindenkinek…..
újévi fogadalmaim száma: 0 (de betartom), fogadalmak alacsony számának oka: szilveszteri pálinkák magas száma (húb+ kategória konkrétan), cigaretták száma: 0 (tegnap este óta), alkoholegység január 1. óta: 0 (a gondolat is hánytat :)) Megint jó hosszasan hallgattam (ne aggódj,…..