Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antipók

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Antipók 2011.05.12 09:58:43
@nashy: Gondoltam, hogy lesz olyan ember, akinek szúrja a szemét, de szerintem marhára nem mondtam ellent magamnak! :-)
Szerintem ugorj neki még egyszer és most olvasd is el. Nyilván akinek hasonló az értékrendje, arra nem lehet ész érvekkel hatni. Kell a gonosz, kell Jockey, de azért azt is vedd latba, hogy ő az életben is ilyen. Nem Ádám mellett kardoskodom, mert szerintem aki játssza ezt a játékot az Aliz és Kristóf, aki pedig a legszórakoztatóbb volt az pedig Mr. Nyíregyháza.
Antipók 2011.05.12 10:41:03
@nashy: Szerintem a személyeskedést nem én kezdtem. Te azt írtad, hogy nem olvastam én el semmit... Én a jelleméről beszéltem, nem pedig a stratégiáról! Nem írtam, hogy ezen a blogon sokan imádják őt, szimplán a jellemét elemezgettem!!!
Ez egy játék, ahol 25 millió a fődíj, játszani kell, nem barátkozni! Ellenben Pók többször kijelentette, hogy ő nem a pénzért jött, hanem "gon***ni" (eljutottam oda, hogy irritál ez a szó :-))
Nem tagadom, hogy irritál a Pók! A Tyson-os hasonlat lehet túlzás volt, de azt akartam érzékeltetni, hogy egy erős ember ne a gyengéket tiporja el, hanem az azonos súlycsoportjában vitézkedjen.
Tehát nem azzal van a bajom, hogy játszik, hanem magával a jellemével, viselkedésével, értékrendjével.
Antipók 2011.05.12 11:06:49
@nashy: Én is csodálkozom a közöttünk kialakult "vonzalomnak". :-) Kifejezetten nem nevesíteni akartam, szimplán megjegyeztem, ha valakinek ez a jellem szimpatikus, gratulálok hozzá. Lehet politikusnak kellene állnom? :-) Egyébként én értelek téged, te értesz engem. Részemről minden ok.

@felmary: El kezdtem neked leírni, hogy én miért gondolom így, ellenben fentebb már kifejtettem. Egy dolog a stratégia és egy másik a jellem. A jellemein látszik, hogy valójában milyen.