Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kira*

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Post scriptum 2013.08.21 05:38:39
Sok kedves buckalakó olvasó bújt elő az odvából, és írt, meg kommentelt, hogy ne hagyjam abba. Ez édes. Tudnivaló, hogy grafomán vagyok, meg exhibicionista, úgyis írok valamit, mert jólesik. Szóval akit tényleg érdekel, mi van velem, dobjon egy privátot, és megadom az új blog…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Halmozottan hátrányos helyzetű honpolgár vagyok, vagyis orvos (rezidens) Magyarországon. Sokmindent lehetett olvasni mostanában a sorsunkról. Egy jól tájékozott ember ma már tudja, hogy bár a kezdő orvosok fizetése az utcaseprőkével megegyezik ugyan,…..
Oké, az erasmusos és az olasz sztereotípiák igazak. Így Orsi:Az olaszok temperamentumával nehéz felvenni a versenyt. Tudjuk róluk, hogy remek szakácsok, szeretnek focizni és gyönyörű városokban élnek. De vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy milyenek az ágyban? Hogyan maradnak…..
Andi Genovában erasmuszolt az előadóteremben tengerparti kilátással.TengerpartAz egyetem épülete a tenger partján pihen. Bizony, ebben volt részem tavaly. Genovában nem csak az csodálatos, hogy gyönyörű fekvése van – a Ligur-tenger és a hegyes-dombos vidék találkozása…..
kira* 2011.05.11 11:33:14
@CsiriLili: Én vagyok a posztoló:) Köszönöm szépen,de hidd el,Neked és akárkinek is sikerülhet egy ilyen félév(sőt még jobb is)csak merni kell belevágni:)