Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man-drake

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán a „nemzeti tulajdon növelése" ürügyén a vegetáló állam és a fejlesztésre képtelen kormányközeli ficsúrok kezére játssza a nemzetgazdaság legfontosabb ágazatait, hogy ellenzéki győzelem esetén megbéníthassa a gazdaságot és megfojthassa a magyar életet!…..
Az angol "rugdaló" mindkét változatát könyvekből már az 1880-as években ismerték Magyarországon. Az első rögbimeccsre mégis csak 1912-ben került sor, jóval a magyar labdarúgás hőskorszaka után: utóbbit kiépült rendszerben, saját szövetség felügyelete alatt játszották a profik és az amatőrök ekkor. A…..
Nem szűkölködtünk a kemény megjegyzésekben, az erős jóslatokban: érdemes volt a hétfő délutánt Wesley Clark nyugállományú vezérezredesessel, a NATO európai erőinek volt parancsnokával tölteni. A helyszínt az Atlantic Council biztosította, ahol az Ukrajna iránt érdeklődők a…..
Az ukrán és orosz konfliktus úgymond megoldásában a NATO-val való fenyegetést sem tartja kizártnak az Európai Tanács új elnöke, aki még el sem foglalta székét, máris figyelmeztette a vonakodókat. De ahogy én látom: a háború még soha nem hozott igazi békét. Donald Tusk…..
Idén nyáron páran úgy gondolták, hogy tábort rendeznek hozzájuk hasonló érdeklődésű fiataloknak. Sátortábort vidéken, egy kicsi faluban, a természetben fák és virágok között beszélgetős programokkal, bográcsozással, borkóstolással, zenével, társasjátékokkal. A…..
Man-drake 2012.07.31 15:13:29
Nem tudunk dönteni a rögbi és az amerikai foci közöttRossz éllel (bár ki tudja?) azt szokták mondani, hogy míg a rögbi úriemberek barbár játéka, addig a foci (mármint a felénk is népszerű lábbal rúgott) barbárok úri játéka. Nem tisztünk eldönteni, hogy a megye kettőből az…..
Man-drake 2011.09.13 08:44:57
@Hivatásos beszólóművész:
ott a pont, rögbi, NFL ilyen, na de a foci????
A népszerű francia képregénysorozatból, az Asterix és Obelix kalandjaiból Claude Zidi 1999-ben készítette el a mozis verziót. 3 évre rá tért vissza a töpszli gall és országos cimborája, a vadkanokat eszméletlen gyorsasággal elfogyasztó kövér, olykor sértődékeny Obelix.…..