Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizseslecsoo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Rizseslecsoo 2011.05.28 17:59:45
@fairytale: a kérdés arról szólt, hogy négy embernél, ha felajánlanak neki 25 milliót, kiejtené e a többieket.(úgy is lehet értelmezni, hogy csata nélkül 25, vagy csatával 12.5, megjegyzem a válasz őszinte és logikus volt, csak sajna bizalomvesztő is) Láss csodát, a végén az volt a helyzet, hogy ketten maradtak, felajánlottak volna neki 25 milliót, és csak Kristófot kell kiütnie. Tényleg nem érdemes ezen vitatkozni, mert nem az a lényeg, hogy ki hogy értelmezi a kérdést, hanem hogy milyen kétségeket ébresztett ezzel.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..