Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az erthetetlen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
Az erthetetlen 2011.05.14 01:57:22
@szudajev: Remelem azt is koveteled hogy minden egyhaznak nyujtott tamogatast fagyaszanak be!
Ja es az iszapkarosultak javara gyujtott penzt is szetoszthatjak nyugodtan!
Te meg szerezz be egy asot az OBI ban! es jo melyre asd el magad!De mig a fold eme oldalan vagy addig gondolkodjal el mielott irsz valamit!
Az erthetetlen 2011.05.14 02:03:12
@nyekk: Mit ertettel meg a zaszloegetesen? Orommel hallanam ha kifejtened....Demokratikus orszagok zaszlajat csak diktaturikus orszagokban egetnek!Vagy a nep egeti sajat zaszlajat a sajat diktaturaja ellen.
De a gyulolet es az irigyseg meg egyik orszagot sem huzott ki a kakabol!De orulok hogy a jelenlegi miniszterelnok nem ker hiteleket es bizik a nepe fellenditeseben a nagyhatalmak segitsege nelkul!
Sok sikert!De az utolso oltsa le a villanyt
Az erthetetlen 2011.05.16 22:00:38
Kedves Inkabb Satan mint Joco!:)
Az a segely hajonak mondott valamit egy tobb (demokratikus) orszag altal is terorszervezetkent szamontartott gitt egylet szervezte,aminek nem volt mas szandeka mint provokacio.Meg a hajo indulasa elott kerte izrael ne inditsak el a hajot mert nem engedik oket Gazaba a celpontjukhoz.Es nem azert mert orssz bacsik vagyunk hanem azert mert nem valalhat Izrael eselyt az illegalis fegyverszallitmanyra.Izrael felajanlotta hogy a berakodasnal resztvenne es akkor a szallitmany ellenorzott vagy pedig a hajo kikothet Ashdodon (ISRAEL) es onnan tovabb szallitjuk a humanitarius dolgokat mint elelmiszer pelenka vagy bar mi mas!
Magyar orszagnak nem kell szembeneznie nap mint nap ellenseges provokaciokkal tehat nem is varom el hogy ezt megertsd!
De azert az tiszta ugy ha egy orszag tiltakozik a teruletere belepo eszkozokkel targyakkal es emberekkel akkor szuveren joga azt megtiltani korlatozni stb.H amagyar orszag teruletere betevedne egy felsegjel nelkuli repulo engedely nelkul azt a vadaszrepulok "elkisernek" leszalni nagyon gyorsan de ha nem engedelmeskedne le is lonek!es ez igy van helyen!Minden orszag katonasaganak az a dolga hogy megvedje allama teruletet es allampolgarait!
Es gondolom lattad a felveteleket amik keszultek a fedelzetre szallasrol ahol a bekes misszionarisokon kivul vas csobvekkel kesekkel felszerelt gorillak voltak.
Izrael kilohette volna a hajokat akik engedely nelkul hatoltak IZrael teruletere ketseges szandekkal!
De nem lotek ki hanem a partra kisertek oket es amikor kiraktak annak tartalmat lathato volt hogy humanitarius dolgoknak nyoma nem volt csak fegyverek szuro vago eszkozok tomkelege.
Szoval MR Goldson ugyan fel lett kerve hogy kivizsgalja az ugyet de sokkal egyszerubb vol tabban a politikai helyzetben egy Izraelt elitelo firkalmanyt kesziteni mint megvedeni a targyszeruseget es az igazsagot feltarni.
Olvashattad a kuldott cikkben hogy aGoldston nalk dolgozo birok is elhatarolodtak amit a fobiro irt!
Nem szegyen beismerni hogy tevedett! Szerintem szep gesztus MR Goldstontol bar keso es idejemultja kisse de sosem keso!
Semmi erzelmi tartalmat nem vittem bele ebbe az irasomba! egyszeru targyilagos voltam!
Az izraeli katonak fegyver nelkul szaltak a fedelzetre mondvan "beke hajo" es nehogy emberi aldozatot koveteljen a hadmuvelet! Bar a fogadtatasra nem szamitottak a lincsre vasrudakra!
IZrael kemelharitas igen jol mukodik de itt kisse hianyossagok voltak amiert ha sikeres hadmuvelet is tortent elmarasztaltak a vezetoket.
Izrael hitt abba hogy ez egy beke tuntetes ugyan kisebb aprocitasokra szamitottak de vascsovekkel kesekkel felszerelt utasokra nem!
CSak sajnalni lehet azokat az utasokat akik szenvedo aldozatai voltak es be lettek csapva.Akiknek beke hajot az emberi jogok mellett valo partfogast igertek a hajoval de ez vegul is csak egy egyszeru provokacio volt!
A hajokkal torteno eljaras Izrael reszerol a leghumanusabb volt a leg emberibb a legkisebb emberaldozatokkal.
Szoval epp itt volt az ideje hogy MR Goldston (en nem aranykonek inkabb epe konek hivnam) vissza vonja a jelentest es belassa hogy tevedet!
Mert Izraelben vitathatatlan eros szilard demokracia van! Es ezt nem lehet vitatni!Ebbol tanulni kene!
Szivesen allok tovabbra is objektiv magyarazatokkal!
Maradok.....
I