Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vince2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt Szerbiában, hogy bizonyos Dalibor Topić nem tudta eldönteni, hogy piálni, karatézni vagy kirándulni szeret-e jobban. A karatista tréner a hozzá karatézni járó gyerekeket végül piásan elvitte kirándulni. Egy traktorral. Ő vezetett, a kölykök meg az utánfutóban. Afféle…..
"Kis színes" a NAGY BALKÁNRÓL(Kusturica-docusoap)"Semmi sem pótolhatja a jó öreg Alcatel-modellt!" – állítja a videón látható úr.Pedig már sok, más márkájú mobiltelefonnal kísérletezett. A nyomortelepi mobiltöltés know-how-ját bemutató rövid…..
Előzmény: 5 trollhárító a külhoni szavazók védelmében A Serbia Insajd második Vajdaság Insajd különszáma – mert mi hiszünk az autonómiában!   „Nem bírtam végigolvasni, annyira undorítóan pofátlan, gyomorforgató stílusú, tipikus szerbmagyar okádmány.Pont…..
vince2 2011.05.10 23:07:34
Nahát miket nem olvasok itten,eddig nemállt szándékomban igényelni az állampolgárságot mert az elsö népszavazás után amikor megtagadtátok a saját fajtátokat ugyéreztem hogy nemszeretnék ijen emberekhez tartozni-persze tisztelet a kivételnek mert hála istennek van-amenyire én tudom habár politikával nem foglalkozom,a szavazati jogot nem mi kértük hanem titaláltátok ki,az állampolgárság is csak arra kell hogy érezze az ember hogy tartozik valahová,MO szerbek vagyunk szerbiában meg magyarok,arrol meg igazán nem mi tehetünk hogy ittragadtunk és nem 60km arrébb.Namármost pont azért is igényelni fogom csak azért hogy egykét tetüláda had jártassa a pofáját miatta...nemnagy bátorság kell ahoz hogy 10-13milio magyarközt kiabáljon valaki hogy menyire szinmagyar probálja meg ugyanazt romániába szlovákiába vagy mondjuk szerbiába pláne 8-10évvel ezelött.........És anyira hangoztatjátok hogy mi tartsuk a markunkat mert ti adtok oszt ugyan mit??? Mert án még MO nemkaptam még csak jotanácsot sem nem mintha kellene,de nemis vagyok rászorulva az adományotokra......Külömben meg azt tanácsolnám bármrjikötöknek hogy mielött azt állitanátok hogy mi mijen szarok vagyunk gyertek és ismerjetek meg bennünket,én örülnék neki ha bajba lennék ijen szar emberek védenék a hátamat..........Énis csak azokrol mondtam véleményt akik komenteztek mert a többieket nemismerem mertmég nemvoltam soha Mo és nemis tervezem egyhamar.........