Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zOzOO

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
zOzOO 2009.07.15 19:49:06
@newname:

ja, annyira rossz, hogy nyugodtan alhatok mert a szomszédok nem fognak a rendőrökkel elvitetni, ha évente 2-3-szor hangosabbak vagyunk éjjel.
Nem is olyan nagyon rég az egyik poszt kommentjei között jött elő a közterület önkényes kisajátítása parkolási célra. Zsuzsanna sztorijában ugyan rendszám nem volt felfestve a hely elé és semmi sem utalt rá, hogy valaki azt már jól kinézte magának, de a csöppet sem udvarias…..
zOzOO 2009.04.19 20:11:53
@japanautos:
Én olyan szinten elintéztem volna a momzert, hogy utána csak egy fajta kocsit tudott volna használni életében, azt a fajtát, amit kézzel hajtanak....
zOzOO 2009.04.19 22:48:06
@cso zsi:

Hát én a lakhelyemen vettem magamnak mélygarázshelyet és a munkahelyem mellett lévő parkolóházban parkolok havi 40k-ért. Nekem ez természetes, de talán csak azért, mert évekig éltem Japánban, és ott nem vehettem úgy autót, hogy nem vittem papírt arról, hogy van saját tulajdonú parkolóhelyem. Néha furcsa ahogy itt gondolkoznak az emberek...
Az "amikre büszkék vagyunk" kategória márciusi nyertese ez az autentikus mélymagyar mangó-barack üdítőkeverék, amit Japán szinte minden kisboltjában kapható. Sajnos László fotója alapján nem sikerült beazonosítani a gyártót, és a doboz hátoldalán látható térkép…..
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..