Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaataar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
gaataar 2011.05.10 20:56:25
@luciferko: A másik gond, hogy évekig vette boldog boldogtalan, egyszál gatyában, üres zsebbel elment a szalonba, 100 éves hitelre már vitte is a szutykot. Aztán meg kiment vele az utakra és közlekedni próbált. Ezért sincs presztizse
gaataar 2011.05.10 21:25:19
@"streetfighter": ha nem érted, akkor valszeg te sem lehetsz egy jelentős ember:)
A suzukit körbelengi a csóróság, proliság illúziója. Ha egy ilyen proliautóban jelensz meg bárhol, annyiba is vesznek.
Ahogy egy ügyvédet se vennének komolyan suhogós gatyában és máltaiaktól kapott pulcsiban egy tárgyaláson, éppúgy érvényes ez az autókra is.
Vannak bizonyos társadalmi elvárások, vagy közvélekedés és a suzuki bizony az autós ranglétra nagyon alján van, valahol az exszoci járgányok közt és az átlagember egyre inkább köti is a 0forintos indulórészlethez és bizonyos réteghez...
hangsúlyoztam, nem a műszaki tartalomról van szó.
Nézd meg melyik cég merné bevállalni, hogy ilyen esztergomi csóróverdákat adjon, mit gondolnának a cégéről, ha egy ilyennel jelenne meg mégha wécékefét is akarna eladni
gaataar 2011.05.10 22:01:28
@"streetfighter": látom nagyon nem akarod érteni, a normális ember nem azért nem vesz szutyukit, mert más járgánnyal akar felvágni, hanem azért, hogy ne azonosithassák a szutyi fullfapad életérzéssel.
Nézd meg, hol felülreprezentált az esztergomi prolisárkány: lakótelepek, putrikörnyék, lecsúszóban levő utcák...
Szóval az ember nem az autójával akar több lenni, hanem azt akarja elkerülni, hogy amiatt ne nézzék le.
Még szutyi reklámok is ezt sulykolták éveken keresztül az emberekbe, "kisemberek, megbizható kisautója, szinte ingyen, vagy ingyen indulóval viheti is" de még véletlenül se egy sikeres életérzés.
Egyébként én nem is személyautót használok, mikor feleségem is megkapta a terepjáróját, érdekes, a suzukit (a vitara nem lenne rossz más, ha nem a swift, meg a konyhakredenc formájú wagonr ugrana be mindenkinek a márkáról) épp az emblémája miatt tettük hanyagolósba.