Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusztyy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első előzetes megmutatta, hogy mire leltek rá az amerikaiak évtizedekkel ezelőtt a Holdon. Az ezt követő tv spotok megmutatták, hogy Michael Bay ismét hozza a formáját, lassítások és akciók mindenütt. Bay bá' ezúttal nagyobb hatásfokra kapcsolhatott, minden reggel vígan…..
Gusztyy 2011.05.10 17:57:53
@Spawn85: A sziget az előzetes miatt bukott meg. A legontosabb poént lőtték le benne, így unatkoztál az akció részek alatt.

A Transformers olyan mint a pornofilm. Hatalmas dolgok versenyeznek egymással. Iszonyú erőlködés. Izzadságszagú fájdalmas munka és mégse érez senki semmit, csak unalmat. Az is aki csinálja, az is aki nézi. Gépies.

Én beérem a Csúcshatás vérivásával vagy a Forráskód hatalmas robbanásával, amit sok oldalról megmutatnak. De még az ismeretlen férfi akciótengerébe lopott kétségbeesés is jobb, mert érzek valamit, mikor nézem.

A legjobb ebben az éveb a következő három nap volt. KÖTELEZŐ!

De nagyon várom a Transformers folytatását, mert szeretem és a remény mindig bennem van. Talán most nem bosszant fel.
 A Halálos iramban világraszóló sikere után a filmesek közül többen ülhettek egy erős itallal megtöltött felespohár vagy egy üres papír előtt esetleg csak szimplán bambultak a huszadikon lévő kristálytiszta ablakukból, a fejükben pedig a következő igen fontos kérdés…..