Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igor007

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még oly sok, jó sokdolgot akarok tenniha időm engedni meri,bizist' meg is teszem!  ..
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
...Janó felült az ágyon. Kockás pizsamája a szék támláján pihent. A szoba hideg volt és sötét, a kevés bútor nehezen rajzolódott ki a félhomályban. Janó a szemét dörzsölte és hatalmasat ásított. Kiszáradt, cserepes szája vízért kiáltott, de a közelben semmi ilyesmi nem volt. Hatalmasat sóhajtott,…..
Ha te nem írsz, majd írok én, Ha te nem sírsz, majd sírok én, Ha örülsz én örülök, Ha kidobsz hát röpülök!..
Ízléstelen karikatúrával csinált viccet a pár napja elhunyt ismert ellenzéki aktivista öngyilkosságából a Népszava. Úgy látszik, hogy a 125 éves múltra visszatekintő napilap mélyebbre süllyedt, mint eddig bármelyik szennylap: ha kell, a szerkesztők akár a lelküket is eladják…..
A világ legmérgesebb embere egyetlen csepp habzó nyálával 34 kispikkelyes tajpánt tudna megölni. Amerikai geológusok a bolíviai Akapama piramisoktól 50 km-re északra egy kráter mélyén szabályos kocka alakú meteoritot találtak, amelynek 17 éle volt. Brit festők egy csoportja több évi kutatás után…..
Ki mondja meg... Miért ég a savval mart gyerek szeme? Miért nincs a lópatán soha fogsor? Ki mondja meg, miért tűnik el a jég a pohárból? Hogy a víziló miért kövér, és elmebeteg, s hogy merre jár a fejetlen csirke, ki mondja meg nekem?..
Nyelvészeti feladványok kategóriában 3. helyen esett ki az alábbi rejtvény, melyet Fülénbeki Alajos küldött be szerkesztőségünkbe Tőgyérről. Íme a rejtvény, Régebben - talán épp oly annyira mint még manapság is - elég volt ha csak valamennyire próbáltuk ki azokat a dolgokat, amelyek mellé minden…..
10 szó, amit tuti nem tudsz záros időn belül elmutogatni az Activity-ben, még akkor sem ha a tied a játék! transznacionális lanolinos végbélkúp létezésigazolás közröhej determinisztikus parasztvakítás kondenzcsík fosóparéj adóoptimalizáció GDP      ..
Urbánus libacsorda   V alakban repülő gágogó libacsordák rajai zúgnak át a zsúfolt nagyvároson, mialatt városokat formáló V alakú szartenger zúdul röpképtelen emberrajokra, dühödt ágálást indukálva, s hörögve nyúlnak töltött fegyverekhez, hogy utána töltött…..
Kate az ágyon feküdt. Még nem aludt, de szemhéjai nehézkesen, lassan mozogtak fel-le minden pislogásnál. Nyár közepe volt. A délutáni Nap erősen sütötte a félig elhúzott sötét függönyt, aminek mintája a szemközti falra rajzolódott, úgy táncolva, ahogy a résnyire nyitott…..
Karácsonykor úgy gondoltam - mivel szentté rögtön nem tudom - egyenlőre csak boldoggá avatom magam. Ennek egy igazán sarkalatos momentuma a bizonyított csodatétel, ami szerintem megvolt, miszerint kész csoda, hogy nem rúgtam be! :) Elterveztem ugyanis, hogy a sok nehézség ellenére,…..