Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oppu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Ma bűntudatkeltés - holnap abortusztilalom. A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felháborodással fogadja a kormány által beharangozott abortuszellenes kampányt, mely a nők lelkiismeretére hatva, bűntudatkeltéssel agitál az abortuszok ellen. (...)…..
oppu 2011.05.10 22:43:38
@Molenaaar:

Szerinted neked az nem érné meg, h a szellemi infrastruktúra vonzóvá tegye országunkat a befektetők előtt?

Neked nem érdeked, hogy jól képzett szakemberek döntsenek a fejed fölött?

Nem a te sorsod van az orvosok kezében?
---------------------------------------------------

Neked az az érdeked hogy minél több magára hagyott gyerek éljen árvaházakban? Minél többen éljenek igazi család nélkül?
Vagy olyan családban, ahol a muszáj-gyerek igazi szeretet nélkül él?
Vagy olyan családban, ahol olyan szegénység van, hogy nincs pénz elég egy gyermek tisztességes felnevelésére?

Mit is szeretnél te akkor?
oppu 2011.05.11 10:28:53
@Molenaaar:

Állításod szerint ne finanszírozzák közpénzekből a felsőoktatást, mivel az államnak, a társadalomnak nincs szüksége diplomás emberekre. Úgy gondolom felesleges bizonyítanom, hogy tévedsz. Kérdésekkel kívántalak rávezetni a helyes megfejtésre, azonban nem sikerült.
(Megjegyzem, az már más kérdés, hogy milyen arányban lenne megfelelő önköltségessé és államilag finanszírozottá tenni az egyetemi, főiskolai képzéseket.)

Mesterien fordítottad ki szavaimat! Gratulálok!
Senki nem mondott olyat, hogy az egyik élet értékesebb lenne a másiknál. Csupán arra próbáltam kilyukadni, hogy minden megszülető gyermek megérdemli, hogy szerető családban nőjön föl, és ne kelljen éheznie, vagy bárminemű nélkülözést elszenvednie. Egy igazi anyának termett nő, mérlegeli, hogy mikor képes lelkileg , szellemileg és anyagilag felkészülni egy kisbaba érkezésére.

És jössz a középkorral :D Az őskori viszonyokat ne vegyük alapul? :D Másrészről meg ajánlom figyelmedbe a XX. és XXI. sz.-i szociológiai kutatások eredményeit. Meghatározó jelentőségű, hogy ki és mit kap otthonról. Nem csak anyagi vonatkozásában, de kapcsolatrendszeri tőkét is nézve.