Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niome

6 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Már előző bejegyzésben írtam, hogyan is működik errefelé a gyereknevelés. Ezt azóta sem tudom magaménak tudni. De hogyan is tehetném?    Olyan sok minden történt, mióta utoljára nem írtam. A legnagyobb, hogy 2,5 hete felmondtam, így ezen jeles…..
Újabb szomorú eset bizonyítandó, hogy házinyúlra baszki tényleg nem lövünk! Ha meg igen, akkor semmiképpen nem dicsekszünk el azzal, hogy micsoda lepedőakrobaták vagyunk. Egyébként ha megvan a baj, akkor mi a helyes eljárás? Próbáljuk vigasztalni "meg minden" vagy…..
Klasszikus eset nóri76-é, bár a barackszedő tábor valami olyan tréfája az univerzumnak, mint a körömpörkölt. De azért lássuk be, borzalmas dolog ez a kedves szó, nehéz tolerálni. Kedvesnek nevezhető a kedves, ha nem is kedves, hiszen megcsal? - ez a mia nyelvfilozófiai…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..
A szakítósblog a Rómeó és Júlián nőtt fel, ezért mindig is hittünk a származások, osztályok, csoportok és politikai hovatartozás felett álló szerelemben. Dóra egy Németh László-i értelemben vett mélymagyar férfiúval találkozott, és amíg nem bökött a pajesz, nem is volt…..
Az elégedetlenkedő kommentelőknek küldjük a mai rejtvényünket. Az izgalmasan induló sztoriban ugyanis hiányzik az igazi csattanó. 120 km távolság vagy nem távolság? Lányok küldjetek sok történetet, mert csak szakadt szívű fiúk írnak.Tetszik a blog nagyon :D Ez a történet kb.…..
Ismét egy olyan történet, ahol egy nőtársam bánt el csúnyán a férfiszívvel, és képes volt szex (itt: akció) után lekoptatni szegényt, és még csak nem is érez megbánást. Nem baj, mi mindenkit szívesen látunk a blog hasábjain, sőt! (dobpergés...) már vagyunk a facebookon is,…..
    Elég régen volt, hogy utoljára "tollat" ragadtam. A kezdeti lendület és lelkesedés, mint már írtam is, megint alább hagyott. Meg aztán volt is történés elég.Azt mondanom sem kell, gondolom, hogy azért voltak még baleseteink, hisztik és hasonlóan…..
Ratt_724 küldött nekünk egy rövid történetet kapcsolatáról, ami hét hónapig elég jól építkezett, majd egy szex (itt: szerelem) után jött a krach. A vidéki osztálytalálkozó bája megzavarta a lányt, mi sajnáljuk ezt a szépen induló szerelmet.2 apró részletre azért…..
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
Niome 2007.10.17 08:26:44
"triniti 2007.10.16. 21:45:13

Ez nem igaz. Isten nagyon is nyíltan megmutatta, hogy létezik...
aki körülnéz a világban, nem csak a káoszt láthatja, hanem egy tervezőt is...
aki azt mondja, hogy véletlenül állt elő minden, az becsapja önmagát..

Idézet a Bibliából:
"...ami megismerhető az Istenből, az nyilvánvaló előttük, mivel Isten nyilvánvalóvá tette számukra. Ami ugyanis nem látható belőle: az ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható." (Római levél 1. fejezet)"

Mind nagyon szép és jó, hogy Isten megmutatta magát. Hol, mikor? Hol az a tervező.
Az az igazság, hogy az ember egy olyan élőlény, akinek szüksége van arra, hogy higyjen valamiben, valakiben, hogy van valami a halál után, mert nem tudja az agyunk elfogadni, hogy vége, nincs tovább.
Mint pl. azt sem, hogy az univerzum végtelen. Gondolkodj el ezen. Nem is kell sokáig, mert az első 1/2 percben beáll az agyad, hogy MI?

És persze, hogy nem véletlenül állt elő minden, hanem azért, mert bizonyos anyagok, gázok, gőzök stb, reakcióba léptek egymással. Mert mondjátok nekem azt, hogy Isten most azzal foglalkozik (persze rajtunk kívül), hogy az univerzumban számos csillag puszuljon el vagy éppen szülessen meg stb.... Végülis, jó elfoglaltság, nem? Ha fizetnének érte, talán én is válallnám. Haha

ÉS! Ha már Isten szabad gondolkodást és akaratot adott nekünk (már ha ő adta ugye), akkor szabadon dönthetek bármiről, tehát arról is, hogy ő nem létezik, és azt szeretek és akkor, amikor ÉN akarom.

Csók!

A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..
    Szeretem a sört. A családban mindenki szereti a sört. És borsodi lány lévén, a Borsodit szeretem a legjobban. (Ez volt itt a reklám helye.)     Mindenki úgy oda van a Szigettől. "Voltál már? Neeeeeeeeem? Ilyet kihagyni!" Kérem szépen! Ilyet…..
   Mint minden gyerekkel, ugye, azért történénnek balesetek. Na, de ilyen hamar? Ugyan megérkezésemkor, még a vasútállomáson közölte velem Anyu, hogy a gyereknek a gyengéje, hogy állandóan fejre esik. Ezt megkoronázván, éppen csak ki lett mondva a mondtad, a gyerek fejre…..
    Egy vasánap reggel indultam útnak és egy röpke, 7,5 órás vonatút várt rám. Azt hittem, hogy rémisztően hosszú és unalmas lesz. Nem így volt. Ugyan nem beszélgettem senkivel (kivéve míg magyarországon voltam, azt is telefonon), ami nálam nagy szó, de nem volt…..
Egy Au-pair Deutschlandban A kezdet 2007.10.06 17:34:00
    Az egész úgy kezdődött, hogy mindig lusta voltam ahhoz, hogy rendesen megtanuljak németül. Próbálkoztam, bár, csak önszorgalommal, az angollal is, de az sem ment jobban.Igazából, mindig is olyan voltam, és vagyok most is, hogy minden addig érdekel, de nagyon, míg…..
Furcsa összejövés, majd még furcsább szakítás, nehéz felvenni a Forma1 és a virtuális kommunikációs csatornák adta lehetőségeket. Mindenki döntse el, ki mellé áll, mert mi nem tudjuk, ki a jó, a rossz.Nem is volt kapcsolat, mert csak ismerkedtünk, egy közös ismerős hozott…..
A külföldiekkel való ismerkedés azért is nagyon nehézkes, mert hát az egy dolog, hogy nagy nehezen összekaparunk magunknak egy idegen ajkút, de aztán hogyan szabadulunk meg tőle? Ha esetleg kedves mongolokkal lenne dolgunk, íme egy egyszerű módszer.Törétént egyszer, hogy az esti…..