Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cisztein

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Rémálom a kórházban 2011.07.22 06:00:00
  Sziasztok, itt találtam ezt a történetet, szerintem érdemes volna a blogba kitenni. Üdv: Ági   Előbb-utóbb a szülők többségének szembe kell néznie azzal az érzéssel, hogy a gyermeke kórházba kerül valamilyen betegség miatt. A mi kislányunk 11 hónapos volt, mikor…..
cisztein 2011.07.22 09:39:56
@El Visco Stello:
köszi :))
cisztein 2011.07.22 09:57:51
@Dr.laikus PhD:
Akkor viszont neki is hálózsákozni kellett volna a földön.
Otthon én is a földön alszom jelenleg. Nem a legkényelmesebb, de deréknek is jobb, hogy nem hajlik, hanem egyenes marad, mert sajnos csak az oldalfekvés kivitelezhető már.

A posztolóból egyébként nem érződik, hogy a megoldásokat kereste volna, lehet, hogy a hálózsákos földön fekvés segített volna, és kevésbé lett volna rossz kedvű.
Szóval aláírom, hogy a kórházi körülmények finoman szólva sem a legjobbak, főleg nem egy 6 hónapos, ideges anyuka számára, de a történet nekem akkor is túl van játszva, és anyuka részéről semmi kompromisszum készséget nem érzek, csak utálatot és kifogásokat.
cisztein 2011.07.22 10:47:31
@sárga nyúl:
Ez furcsa, bár van benne ráció.
Na mindegy, a helyzet biztosan nem volt rózsás, aláírom.
Az ülés téma meg mint mondtam engem is érzékenyen érint.

Ettől függetlenül sem gondolom, hogy nem lehetett volna könnyíteni a dolgokon, ha a posztoló egy picit gondolkodik is, de mindegy, ne ítélkezzünk, mert nem voltunk ott...
Ildikó csoportos dinoszaurusz-szafarira fizetett be gyermekével a KalandoZoo-nál, és talált néhány olyan rejtélyt, amit azóta sem sikerült megfejtenie. A Homár nem lepődött meg, hogy a beígért dinoszaurusz-simogató nem létezik, de a dinofogyasztó korosztálynak ajánlott…..
cisztein 2011.06.22 09:43:29
@Aki a zsiráfotszereti:

Ő is keresett volna ha jól értem, ha mást nem, egy buszt, de az sajnos zárva volt, így kötelezve az utasokat a csárdába való betérésre.

Lehet, hogy ha a busz nyitva lett volna az 1 órás várakozás alatt, és a gyerek ott tudott volna pihenni, ez a poszt sem születik meg, ki tudja...

De persze itt megint a posztoló a hibás, jó magyar szempont szerint. Szar a szervezési készsége, mert nem tudta kinyittatni a buszt, mi?
cisztein 2011.06.22 11:14:30
@Docihobbit:

Én nem kövezlek meg, alapvetően igazad van, ezért is kezdtem az első kommentemet ezzel:
"Bár első körben megjegyezném, hogy a posztoló egy picit alacsonyabb ingerküszöbbel rendelkezik, mint kellene, így neki nem érdemes szervezett útra mennie, mert örökre csak rossz élmény marad."

Ettől függetlenül a hozzászólások többségét puszta szurkálódásnak és fikázásnak érzem így kívülállóként.

Úgy gondolom, hogy gyerekes anyaként néha nehéz úgy gondolkodni, hogy ne az jöjjön le belőle, amit te is írsz (ebben az országban a szülők többsége úgy viselkedik, mintha az állam sorsa függne tőlük, mert szült egy gyereket), de persze erre a szülőknek - jelen esetben a posztolónak - kell egy kicsit jobban figyelni, mert valóban egy kicsit alacsonyabb az ingerküszöbe, mint kellene.
DE ettől függetlenül a hajam tépem a sok okos megjegyzéstől, a beírók nagy többsége inkább csak élvezkedik azon, hogy a posztolónak ez most nem jött össze. Dögöljön meg a szomszéd tehene is szindróma, le se tagadhatnánk, hogy magyarok vagyunk...

Kevés a normális hozzászólás, (a tied az, mielőtt magadra vennéd), és ettől borult el most az agyam, hogy muszáj volt beírnom...
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
cisztein 2011.05.10 10:18:41
@Baldrick68:

Igen, ez az egyetlen dolog, ami alapvető probléma lehet, és ezt nem tudom hogyan lehetne bizonyítani.
Nyoma biztosan van, csak a szakember megfizetése sem olcsó mulatság, aki megmondja, hogy egy honlapon mikor és mi került módosításra. Az sem biztos, hogy admin kódok nélkül bárki is meg tudna nézni bármit is, de ehhez tényleg nem értek.

Elsőre talán annyit lehet tenni, hogy egy print screen-nel kép formátumban folyamatosan heti (vagy akár napi) szinten lementeni a szerződéses feltételeket (nem kimásolni word file-ba, mert az utólag bármikor szerkeszthető, nem bizonyíték), és ha valami menet közben felhívás és nyom nélkül változik, az már alapot adhat a csalás gyanújára, és akár feljelentésre is.
Jobb ötletem első körben nincs, ha ilyen csalást gyanítanék, én biztosan ezzel kezdenék.