Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StrongSteve

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérünk, hogy nem értettük meg a Lázár-Balsai tandem alkotmánymódosítási törvényjavaslatából, hogy pontosan mit szeretnének ... Az nem számít, hogy mi van a törvényben, sőt, hogy mi szerepel az alkotmánymódosításban, mi a konkrét szöveg, most megtanultuk a…..
A kormány nem látja, hogy bármilyen döntés kapcsán az érintettekkel tárgyalni nem valami rendkívüli kegygyakorlás, hanem a normális eljárás része. (Fotó: Huszti István/Index) Pénteken a rendvédelmi dolgozók Parlament elé szervezett demonstrációján szokatlan dolog történt:…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
StrongSteve 2011.05.14 15:10:07
@Bloberf: Ez mind stimmelne akkor, ha olyan körülmények lennének, mint pl akár a szlovákoknál, osztrákoknál. 24 órás szolgálat után 2 nap pihenő, hogy regenerálódjon, edzen, képezze magát az ember. Csak ott a fizetés is az itthoninak többszöröse. Itt egy nap szolgálat után 2 nap másodállás jön, mert el kell tartani a családot. 50 év körül már jellemzőek a 170-180- as vérnyomások, cukorbetegség, izületi, és gerincproblémák. Nem véletlen, hogy a statisztika szerint mi 56, míg a rendőrök 63 évet élnek.
StrongSteve 2011.05.14 15:11:41
@Harley: Tökéletesen igaz!