Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mufasa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..
Inkább Három Dolog-típusú dolog ez, mint beharangozó, aminek nem az az oka, hogy a Serie A 27. fordulója nem bővelkedik jónak ígérkező meccsekben, hanem egyszerűen a masszív időhiány. Attól viszont nem szeretnénk eltekinteni ezúttal sem, hogy a forduló után minden…..
Mufasa 2009.03.07 15:13:45
@Papp Sanyi: A Juve ilyen meccseken pont nem hajlamos a botlásra :) Sima 0-1.
Rendhagyó hétközi beharangozónkat természetesen a tegnapi derbivel kapcsolatos meglátásaink zanzájával nyitjuk, aztán pedig rászabadítjuk magunkat a forduló, a szezon, az év legnagyobb jelentőséggel bíró rangadójára. Az Inter-Roma meccsek ráadásul az utóbbi időben szinte…..
Mufasa 2008.02.27 22:40:50
Borussia Dortmund – Hamburg SV 0-3 Tippünk ugyan csúnyán elment, de a csillagos részben jeleztük, gond lehet, ha a HSV lövi az elsőt. Hát lett, de már kezdés előtt, hiszen Dolly egyetlen jó tanácsunkat sem fogadta meg és már a felállásból tisztán látszott a csatavesztés.…..
Marha nehéz dolgunk van a tippelést illetően ezen a héten, szinte egyetlen olyan meccs sem lesz, ahol ne merülnének fel kételyek ilyen-olyan okokból kifolyólag. Melyik arcát mutatja a Juve a szezon első rangadóján? Mennyire fáradtak el az Európában vitézkedő csapatok? Megőrzi…..
Első blikkre sima kis fordulónak látszik a hétvégi, mi mégis azt jósoljuk, hogy több meglepetésnek is tanúi lehetünk, ha a szokásos intenzitással futunk neki a hétvégi focidömping megtekintésének. Négy meccs is képernyőre kerül, melyek között sajnos hiába kerestük a…..