Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kataa79

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/2011/05/08/az_aids_virus_letrehozasaAz elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a…..
Kataa79 2011.05.09 20:42:29
Jó estét Mindenkinek!

Lucius Flavius Arrianus Te inkább ne beszélj emberségességről!!! Majd akkor szólalj fel az eutanázia ellen, ha végignézted, ahogy egy szeretted csonttá soványodik, magatehetetlen lesz a betegségtől és a család azon kívül, hogy elápolja tisztességesen, semmit sem tud tenni...Ha hosszú hónapokon keresztül hagynak valakit szenvedni, mert meggyógyítani nem tudják, az NEM EMBERSÉGES!!!
Ilyen esetekben igenis helye van az eutanáziának!! Modern világunkban nem tehetik meg az idős, beteg emberek, hogy elvonuljanak tisztességesen meghalni, mert akkor kevés gyógyszert lehet eladni...
Nálad demagógabb emberrel ritkán találkozni, pedig sokfajtához volt már szerencsém.
Annyira sokszor emlegeted a népirtást, hogy még azt gondolom, TE vagy az aki szíve szerint sok embertől megszabadulna, csak nem mered nyíltan felvállalni!
Szánalmas.hu!
Tudod, én inkább élnék egy olyan világban, ahol nem hátulról akarnak mindenféle vacakkal eltenni láb alól és nem kell órákat töltenem egy bevásárlás alkalmával azzal, hogy címkéket böngészek, mert mindent teleraknak legálisan mindenféle szeméttel!
Abortusz:
Nem lenne szükség születésszabályozásra, ha mindenki normálisan gondolkodna és nem bele a semmibe szülné a gyerekeket, mert majd az állam úgyis eltartja. Tudod mit! Jussunk már el odáig végre, hogy a befizetett adómból, járulékomból ne a tartós szegénységet támogassuk!
Az a minimum, hogy ha valaki segélyen van, akkor közmunkásnak jelentkezik!!! Nagyon sok még a tennivaló és sok ember tudna segíteni, de valahogy a szándék még mindig hiányzik.
Ahogy elnézem a hozzászólásaidat, tudom, hogy miért.
Attól, hogy trappista sajtot eszem még nem vagyok a trappista rendnek tagja, attól, hogy hiszek Istenben még nem vagyok vallásos! Okfejtésed alapján Te még Nietzsche-t is betiltanád, nehogy megint valaki rosszul értelmezze az Übermensch fogalmát.