Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardvzsolt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hangfoglalás kiállítás utolsó napján lezajlott az audioZóNA magazin által meghírdetett Marshall Gitárverseny döntője. A végső megmérettetésen hat fiatal gitáros vett részt, öten a zsűri pontszámai alapján, egy fő pedig a közönségszavazatok alapján kapott…..
Kiadó:BLP MusicHonlapok:www.hardhungary.commyspace.com/hardhungaryA HARD nem sokat piszmogott, mindössze egyetlen évvel az egyértelműen pozitív fogadtatásban részesült "Time Is Waiting For No One" megjelenése után kiadták ötödik nagylemezüket; a másodikat Björn Lodin…..
hardvzsolt 2011.05.09 17:08:25
Üdvözlet Mindenkinek!

Vámos Zsolt vagyok a Hard együttesből.
Köszönöm a zenekar nevében a remek cikket!

Kiegészítésként csak annyit jegyeznék meg az írás utolsó részére vonatkozóan, hogy természetesen sok olyan kiváló gitáros van a világon, akik az említett "sportgitárokon" nagyszerűen nyomják. A HW cikkben általánosságokban írtunk erről a jelenségről. Magam részéről továbbra is kitartok véleményem mellett azzal a kitétellel, hogy elnézést kérek, ha valakit megbántottam ezzel a nyilatkozattal! A lényegét tekintve csak arra akartunk reflektálni, hogy sok fiatal tehetséges gitáros előbbre valónak tartja a technikai bravúrokat a hangszerén, mint a zenei lényegiséget és mondanivalót és ezt általában véve ilyen jellegű hangszereken teszi, mert ezeken könnyebb ezeket megvalósítani.
Az viszont tény és elvitathatatlan, hogy én is és a nagyon jelentős nagy számú nagyágyú gitáros is azért játszik ma is akár Les Paul, akár Stratocaster, vagy Telecaster gitárokon, mert ezek a hangszerek, amelyek a legkarakteresebb, leginkább felismerhető tónusú gitárok, valamint a rock történelem elvitathatatlan részei! Valamint az is tény, hogy ezeken a hangszereken bizonyos értelemben nehezebb igazán jól játszani. Persze kivételek minden típusnál akadnak!

Még egyszer bocs, ha valakit akaratlanul is megbántottam, igyekszem a jövőben átgondoltabban nyilatkozni ilyen témában!

Köszönöm! Vámos Zsolt Hard együttes