Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neretil

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..
Neretil 2012.05.08 08:42:54
@miriam24:
Csak te látod így
Vagy csak magadra veszed, mert te is úgy nézel ki mint ő :D
Az NBC nem hiába fizetett ki annyi pénzt (milliárdokról van szó) az olimpiai játékok közvetítési jogaiért, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy az eseményből a lehető legtöbbet kihozhassák. A vélhetően jól nézett nyári sportesemény után az NBC nem akar nézőket…..
Leleplező Markos-Nádas-cikksorozatot indított a Blikk: az első részből kiderül többek között az, hogy egyesek szerint Markos elviselhetetlen természete és spórolási mániája miatt bomlott fel a 80-as és 90-es évek egyik legnépszerűbb humorcsapata, mások szerint viszont Nádas…..
Fellélegezhetnek a Fringe rajongói: a Fox nem kis meglepetésre úgy döntött, hogy ad egy újabb, ezúttal utolsó esélyt a sorozatnak. Az utolsó évad a megszokott 22 helyett 13 epizódos lesz, ha a készítők így nem tudják lezárni a történetet, meg is érdemlik. Az idei évad utolsó…..
A Trónok harca sikere nyomán várható volt, hogy Hollywoodban több producer is elkezd foglakozni a fantasy műfajával, különösen a kardozós-baszós változattal, amit kiválóan el lehet adni a kábeladókon (ott van ugye a Spartacus is). Valami ilyesmi lehet annak hátterében, hogy a SyFy…..
Na, és akkor ezt most tessék elképzelni bármelyik tetszés szerint kiválasztott egykori vagy jelenlegi magyar kormányfővel és Fábry Sándorral. ..
Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott valami megrázó gyilkosság. Biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek mély nyomokat hagynak azokban is, akik csak olvasnak, hallanak róluk. Bizonyára a Blikk Ölni című publicisztikájának szerzője is így járt, de ez nem mentesíti a…..
Neretil 2012.04.24 15:46:32
@Terézágyú:
Tudom meglepő lesz, de nem csak végletekben lehet ám gondolkodni.
Neretil 2012.04.24 15:50:27
@huncut:
Hetente csinálnak 1-2 ilyen posztot, hogy összejöjjön az Index által elvárt kommentszám és látogatottság. Lesz itt is vagy 200-300 hozzászólás.
Egy maroknyi Nashville-i lakos (kiegészülve két amerikaifutballistával) megelégelte, hogy az ABC amerikai tévétársaság The Bachelor és The Bachelorette (nálunk Nagy Ő címen futott) című reality műsora tíz év és 23 évad alatt nem tudott egyetlen színes bőrű férfi vagy női…..
Az Éden hotel idei évadában van egy iszonyú idegesítő ribanc, Anikó, aki amellett, hogy hiperaktív és a tamponját kis híján a hotel bárpultja mellet cserélte, Éden Levente (2) nevű társából kényelmes papucsot taposott magának. Tud még valamit Anikó: egy mondaton belül akár…..
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
A Blikk információi szerint a Barátok közt és a Heti hetes után az X-Faktornál is megszorítások vannak, tíz százalékkal kapnak majd kevesebb pénzt a legnépszerűbb tehetségkutató mentorai, mint tavaly. A Blikk cikke azt állította, hogy eddig 10-12 milliót kaptak…..
Neretil 2012.04.17 16:29:54
@Nem Penny hajója:
Adhattál volna nekik sorszámot, vagy betűjelet, így elég lenne csak azt beírni kommentben a hozzászólóknak.

Pl az én véleményem:
4.
Subba LIKE! Courtney Stodden 2012.04.17 10:53:00
Ki ő?? Hát lényegében egy kis 17 éves whitetrash senki, akit tavaly(!!) elvett egy C osztályú színész. Azóta viszont igazi kaliforniai királykisasszonynak gondolja magát, sőt általános celebnek és popsztárnak. A neten egész sok minden található rólapl. a lent látható…..
Neretil 2012.04.17 14:58:46
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
Neretil 2012.04.17 08:17:32
@dr. Ez is csak egy nick:
Hát te meg melyik barlangból bújtál elő?
Saját magadból kiindulva elképzelhetetlennek tartod, hogy egy angol nyelvű műsort más emberek értenek és élveznek, és te szánalmasozol és sznobozol? Bizonyos körökben menő dolog tanulatlan parasztnak sutyeráknak lenni, de nagyon eltévedtél, ha azt hiszed, hogy ezen a blogon ebben pajtásokra találsz.

Most jól lejáratom magam és szánalmas sznob leszek, de képzeld én is láttam az amerikai részeket eredeti nyelven. Nah, durva, mi? És tudod mit? Élveztem és értettem is. Szentségtörés!
Neretil 2012.04.17 10:22:48
@A csótány is ember:
@shitgun:
Minden válaszom benne van @hopptarisznya: kommentjében.

Ezek szerint tényleg sznob faszfej vagyok, mert értem, hogy Jimmy Kimmel ex barátnője Sarah Silverman és azért oltották egymást Pamela Anderson helyett végig, vagy hogy Sheen szétkokózta az agyát és ezért volt 1 órán át minden percben egy narkós poén.

Én kérek elnézést, hogy ezeket tudom. Úgy látszik, ti meg Rekop poénját értettétek a zacskónyi szarral, nekem bizony utána kellett olvasnom, hogy Tereskova odacsinált egy performansz keretében. Vagy ez nem számít sznobságnak?
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Subba RTL: Roast 2012.04.16 23:36:00
Ez a Roast inkább püré volt.Ez pedig valószínűleg az a videó, amit a kanapén heverésző, műröhögő szereplőknek is megmutattak a forgatás előtt, vagy megmutathattak volna:..
Seth MacFarlane-ről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy szeret lazsálni. MacFarlane jelenleg négy sorozat (Family Guy, American Dad!, The Cleveland Show és a Flintstones) dolgaival foglalkozik, emellett egy filmen is melózik, és zenél is, egészen pontosan énekel. Ez egy kicsit…..
Neretil 2012.04.16 14:53:43
@Kisvesza:
Totál egyetértek. Mondjuk én már évekkel ezelőtt sem értettem, hogy hogyan akar 3 tök egyforma sorozatot vinni anélkül, hogy egymás elől lopják el a poénokat.
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
Subba BuliONE: Jackó+2 törpecsaj 2012.04.13 09:18:00
Neretil 2012.04.13 12:28:55
@Pudva:
Ezen kár vitatkozni, ezer éves és eléggé ismert kép Jackóról. Amúgy meg ki a faszom az az Eazi-E?
comment:com A nap képe 2012.04.13 12:00:00
Kő, papír, olló, gyík, Spock. ..
Neretil 2012.04.13 12:11:39
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
Neretil 2012.04.13 07:42:15
@Macaroon:
Hogy mit vártunk? Ember, ebben a játékban nem a nézőnek kell benyalni, hanem a társaidnak, különben nem maradsz bent. Az a minimum lett volna, hogy ha ennyire antiszociális, akkor is legalább megpróbálja megjátszani magát és oda megy beszélgetni, információt gyűjteni, vagy ha a többiektől hányingere is van, de legalább 1-2 emberrel jóban lenni, akik talán bent tarthatják.

Hisz addig nem jutott el ez a csaj, hogy megkérdezze, hogy eddig mi történt a játékban, kik voltak bent és ki-mit csinált, kik estek ki és miért. Pedig ezek még csak nem is barátkozós kérdések, hanem alap dolog lett volna a játéka kialakításához.

A mély vizet meg nehéz helyzetet meg hagyjuk már. Előtte is megoldották jó páran és csak alkalmazkodni kell. Pítet például ki akarták csinálni, most meg gyakorlatilag ő a vezér. De ha nem nyögi Krisztián arcába, hogy leszarja, hogy Nikinek kellett menni, hanem legalább picit megjátssza magát és benyal neki, akkor simán mögé állhatott volna Csírával és Melák őt tartja bent.
Neretil 2012.04.13 07:44:22
@Neretil:
Jah, amúgy meg kár vitatkozni ezen, mert az Extrában egyetlen szimpatikus lépésként a csaj maga ismerte be, hogy ő cseszte el a játékát, mert nem gondolta, hogy ennyire antiszociális és hiányzik belőle a barátkozós és bulizós oldala. Szóval kár ragozni, ezzel a stílussal ebben a játékban 3 napig bent lenni is maga a csoda.