Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pucca

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felnyitom a vén zongorát, Eljátszom bús szívem dalát: Patkány vagyok, de nem féreg, Az élet a legjobb méreg! A videót a kommentek közül csórtuk, köszönettel...
pucca 2007.10.14 22:08:06
pucca 2010.03.11 06:42:11
@realcowboy: rég vót, akkor még dolgoztam vasárnap is :)
Subba Iskolamocsok: Headbang 2008.08.18 06:57:00
Sajnálatos, hogy a hazai alfafesztivál ideje alatt a legjobb headbanges videót valami lengyel iskola padjai közül kell kikukáznunk. Garantáltan láttátok már páran, de mi gondolunk azokra is akiket ez elkerült. A fiatalember valószínűleg semmilyen kábító hatása alatt nem áll, csak…..
pucca 2008.08.18 09:41:03
Subba A hét képe: Roli 2008.07.28 09:23:00
Ez az aranyos kis plakát most esett be a levelesládánkba. Rolit, a kacsát ELTULAJDONÍTOTTÁK otthonról! Gazdái és hátrahagyott kacsatársai nagyon hiányolják. Reméljük már kiribanckodta magát és hamarosan hazatér magától is, de tudjátok milyen az amikor valaki beleszagol a…..
pucca 2008.07.28 09:27:42
Subba A hét weboldala: Costella 2008.06.25 09:51:00
Ezek a Costellás fiúk tudják okozni a kellemetlen helyzeteket, megjelennek a szélesvásznú pólóikban - a Costella egy BEHAJTÓ IRODA azoknak akiknek elkerülte a figyelmét a feliratozás. Homlapjuk felvilágosítást ad a működésükről mert sosem lehet tudni mikor kerül az ember…..
pucca 2008.06.25 09:54:32
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
  "Erősen keverék kutyám, Csillag (alias Csicsi) úgy csinál, mint aki nem is rágja éppen azt a plüssállatot a Perzsán. Így néz, amikor elmegyek otthonról olyan helyre, ahová őt nem vihetem magammal. Ezt hívják érzelmi zsarolásnak, azt hiszem" - írta levelében…..
pucca 2008.04.25 08:36:30
"Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki tucatnyit…..
Egy pár napja újabb kis kedvencek költöztek a szekesztőségbe, pontosabban a Cukiság asztalára, két csinos botsáska képében. Jelenleg egy nagy uborkásüvegben laknak, de már készül az új otthonuk, reméljük jövő héten költözhetnek is.   Idekerülésük az…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Indafotós pályázatunk szerint minden hónapban a legtöbbször kattintott cukiság tag-el ellátott kép feltöltője pólót érdemel. A februárnak a mai nappal vége, nézegessenek és kattintsanak, március 4-én minden kiderül... INDAFOTO.slideshow.run({…..
Arról a sörreklámról van szó, ami az amerikai Super Bowl döntőjén is adtak. A lovat nem tartják elég jónak, hogy húzza a söröskocsit, de a dalmata segítségével edzeni kezd és a végén még pacsiznak is.Ha ismernek hasonlóan cuki, vagy még ennél is cukibb reklámokat, küldjék…..
Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a…..
"Magyarországon forgatják a Mátrix legújabb részét! Volt szerencsém bekukkantani a kulisszák mögé és titokban fényképezni. A mellékelt képen láthatjátok, amint a legújabb Mártix sztár gyakorol, beélesítve szemeit, ugrás közben. Szerepe szerint ő a főgonosz (Smith…..
Versenyt hirdetünk, keressük a legcukibb őshonos magyar állatkölyköt, ugyanis csináltattunk húsz darab csodálatosan szép Cukiság-pólót, és ezeket most a készlet erejéig ki szeretnénk sorsolni olvasóink között. A határidő december 15, az emailcím a szokásos, a…..
pucca 2007.12.25 09:59:00
pucca 2008.01.26 07:28:08
"Csatolva küldöm Panda és Hógolyó barátságának cáfolhatatlan, fényképes bizonytékát" - írta nekünk Timi. A kép nagyításán megfigyelhető, ahogy Panda a puszi pillanatának varázsában még a kis szemeit is behunyta. ..
"Ő Brúnó, a 3 tappancsú kalózhörcsög! Mindenesetre jobban mozog, mint Hook kapitány, alig vettük észre, hogy kis testi hibás a drága. 4 tappancsú társait megszégyenítő sebességgel fut, és egyáltalán nem zavarja, hogy hiányzik a lába vége! Például ugyanúgy vakarózik…..
"Ő az én kis hörim. Bár még csak 2 hónapja van meg, de már beleszerettem. Kedvence a kukorica" - írja nekünk a lényeges infomációkat Cukorfalat, de sajnos az nem derült ki, hogy a képen mit szaglászik épp. Önök szerint mi érdekli ennyire ezt a kis hörcsögöt? ..
"Múlt hét pénteken, január 18-án eltávozott közülünk drága Matyikánk, elaludt csendben. Nagyon megsirattuk, szerettük Őt. Néhány fotó ifjúkorából" - írta nekünk szomorúan Timi. Matyi a terített asztalnál: Matyi tenyérbőlben ebédel: ..
Ezt is megértük, itt az első születésnapunk, 2007 január 24.-én 14.59-kor publikáltuk az első posztot. Akkor született ugyanis Layla, a Budapesti Állatkert orrszarvúja, és akkorra halmozódott fel az Index belső, vállalati levelezőlistáin az a rengeteg cuki fotó, amiről úgy…..
pucca 2008.01.25 08:52:28
"Három lány coci után végre megérezett egy kissrác is. Imádnivaló kis jószág, hamar összebarátkozott a lánykákkal, persze most pár napig vannak csak együtt, ha felcseperedik külön lesz választva a kisasszonyoktól. Ez mind szép és jó, de időközben kiderült, hogy…..
Az alábbi videóban egy elképesztő hatékonysággal szotyit és bébirépát fogyasztó Smoke nevű hörcsögöt figyelhetünk meg, amint éppen elképesztő hatékonysággal szotyit és bébirépát fogyaszt (= töm) a pofazacskójába. ..
Önt is megviselték az ünnepek körüli lakomák? Ön is gömbölyödik ott, ahol nem szokott? Akkor nézze meg Rozipocakot és vegyen róla pédát! "Pocak mostanában ilyen módon kap mogyorót. Lehet, hogy szadizmusnak tűnik, de így ledolgozza a pici, de pont a mogyoró által okozott…..
pucca 2008.01.15 13:55:01
Nincs tovább, befejezzük, vége. Megtaláltuk a világegyetem legcukibb videóját, minden cukik cukiját, a cukiság megtestesítőjét: az álmában müszmögő, rágcsáló, nyüszögő fehér nyuszit. Hangerőt föltekerni, zsebkendőket előkészíteni. Tessék. ..