Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutur

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
Sutur 2011.06.13 21:33:47
@Sztyepan: "Uhorszkó" nagonjó megnevezés arra a többnyelvű és nemzetiségű entitásra amelynek a Habsburg császár volt a kizárólagos ura, a magyarok meg szokás szerint ugatták a holdat, kivéve természetesen 1848-49 dicsőséges éveit.
Sutur 2011.06.13 23:04:08
@Mj: hehe igazi magyar mentalitás ami a tökéletes felelőtlenségre próbálja felépíteni szánalmas érveit aztán csodálkozik ha a nagyvilág erre csak köp egy egészségeset
kishusom, bizony minden szakaszban lehetett volna civilizált emberi döntéseket hozni ha a seggfej magyarok agyát nem a búvalbszott trinanonos sirámok tartják fogva. így viszont sikerült minden döntésben a legrosszabb legembertelenebb oldalra állni és a legtöbb zsidót megölni, szintén a magyar faj hősiességét bizonyítandó
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Sutur 2011.06.13 22:52:17
1920. június 4-e, 16:32. Ebben a pillanatban vert egy nagyot Magyarország szíve, és megállni látszott. Az országra sosem látott gyász köszöntött, és ebben a pillanatban már mindenki tudta rég: a nemzet legsötétebb korszakát éli meg. Magyarország történelmét gyakran…..
autózz! Kioktatta a robogóst 2011.06.13 15:35:00
Sokszor van vita itt a blogon, hogyan kell közlekedni, amikor lakott területen belül több forgalmi sáv is rendelkezésre áll, Ámond Pista levele ebben a témában íródott. Egy közlekedő társától kapott megjegyzéseket, bár a hölgynek nem feltétlen volt igaza. Az autósok sokszor…..
A rendőrség gyanúja szerint a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke megzsarolta a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft-t azzal, hogy a gyár bővítésének környezetvédelmi engedélyét megfellebbezik, így ellehetetlenítik az autógyár bővítését. Végül ezt…..
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
Sutur 2011.06.11 17:08:02
@feketehun: ma is ráhúztam egy ilyen hülye kis gecire aki szmebejött az egyirányúban, tudom hogy szabad neki ezért is lepődött meg, de nem mert szólni:-)
Sutur 2011.06.11 18:18:17
@feketehun: vártam már hogy melyik biciglis geci lesz amelyik elkezd ugatni a kresszről miközben az egész poszt arról szól hogyan ne tarsuk be.
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
Sutur 2011.06.09 21:53:12
Régi adósságot törlesztett a kormány 2010-ben, amikor nemzeti emléknappá, „a nemzeti összetartozás napjává” nyilvánította a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulóját, június 4-ét. A jelentős szimbolikus lépést balról főleg fanyalgás fogadta. Elég a…..
 - Címvédeni nehezebb,mint először Európa Bajnokságot nyerni- mondta Czine Szilvia a WBPF kétszeres fitnesz Világ-es Európa bajnoka. A lány sérüléséből felépülve, csúcsformában készül a június 11-en kezdődő Budaörsi SportFest csúcseseményére a fitnesz es testépítő…..
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
Sutur 2011.06.05 23:53:52
Úgy látszik, határtalan az emberi képzelőerő: ausztrál barátaink gondoltak egyet és az Antarktisz olvadt jegéből készítettek limitált kiadású sört. Egész pontosan 30 darabot, melyek közül az egyik 1850 dollárért, azaz közel 340 ezer magyar királyi forintért adtak el egy…..
Kijött pár fotó a héten a Gossip Girl egyik főszereplőjéről, aki nem átallotta saját magát tükörben fényképezni, aztán meg csodálkozott, amikor a telefonjáról valaki leszedte a cuccot, és kitolta a zinternetre, nesztek, celebcsöcsök, felkiáltással. A színésznő tagadott, a…..
Sutur 2011.06.03 21:00:34
@Pszt!: a feleségem xD na jó bilibe lóg tudom...
Zseniális, mesteri és annyi díjat kapott, hogy már most is nyugodtan nyugdíjba vonulhatna, hiszen nem csak színészként bizonyított. Húgáról készült dokumentumfilmje elárulta azt is, képes nagyon sokat mutatni magából, s nem csak testéből. Azt már amúgy nagyon fiatalon…..
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
Sutur 2011.06.02 17:36:31
@nemjogasz: mit látsz milyen a kocsija? én semmit nem látok belőle
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
A mai vasárnapra egy véleményt, s ezzel együtt egy vitatémát szeretnék útjára bocsátani, mégpedig azt, hogy vajon az ördögtől való dolog -e a privatizáció? Mármint a MÁV-val kapcsolatosan. El kellene -e adni valami piacgazdasági alapon működő multinak, vagy csak részben…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Sutur 2011.05.27 12:51:23
@popocatepetl: enyimhez aligha jutnak hozzá, mivel nincsen rajta törlesztő.

A bankok azért felelőtlenek, mivel a banki szakma szabályai szerint tilos ilyen módon és ennyi hitelt kihelyezni. Pláne tilos utánna a veszteséggem zsarolni az országot, hogy nem lesz hitelezés ha a bankoknak le kell nyelni a veszteségeiket. Ezért a magyarországi fióktelepek nemzetközi jog szerint is államosíthatóak, mielőtt jönne valami barom és kommunistázna, megsúgom az europai kapitalisták törvénye ez: amelyik bank nem vállja a leánya föltökésítését és a normál működtetését azt a leányt az az állam amely területén a leány működik bizony államosíthatja.

És végül az sem igaz, hogy a bankok jó áron fogják megkapni a lakásokat, az ingatlanpiac a sok banki mahináció következtében már most is halott, nincsennek vevők csak eladó lakások, ha még eladó lakást öntenek bele az borzalmas áreséslavinát indít majd el.

Minden országnak joga van olyan bankrendszerhez amely nem ássa alá pénzügyi egyensúlyát. Minden nemzetnek joga van olyan bankrendszerhez amely nem őt kizsákmányolja hanem a fejlődését gazdagodását segíti. A magyar bankrendszer egyik követelménynek sem tesz eleget.
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
Mindent leírtak róla, amit csak lehetett. Hátsó így, hátsó úgy, nekem mégis a mellek jönnek be inkább Erikánál, na meg az arc, amely bájosan ártatlan, olyan mint, ha egy kedves régi ismerős lenne, akivel sokan akarnának járni. Azt hiszem utoljára Dobó Kata teste volt utoljára…..
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Sutur 2011.05.12 21:43:59