Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beamen

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tegnap úgy kijött belőlem valami, ami régóta zavart. és persze ezt is csak ő szívta meg. mint mindig. úgy érzem, hogy ez a srác velem cssak szív. de még mintha ez tetszene is neki néha.a szex valahogy megint nem volt olyan. azt mondta nem tud ellazulni. én is éreztem, hogy kb. már…..
Mindjárt megőrülök! Nem hiszem el! Ilyen szörnyűség is csak velem történhet meg! Esti sétámat töltöttem a parkban,élettársammá avazsált Benson nevű mops kutyusommal, amikor megláttam kedves csúcsfejű (kopasz) volt barátomat. Ez önmagában még nem lett volna tragédia, de…..
A legutóbbi hétvégém igen hosszúra sikeredett...Ha nem hagytam volna hatalmas kupit a szobámban, a család lehet, hogy észre sem vette volna, hogy itt élek velük.Pénteken késő délután hagytam el a házat azzal, hogy majd valószínűleg szombaton jövök haza... végül pedig hétfő…..
Irány Anglia! London képekben 2010.05.23 23:07:00
I really love London!Majdnem vettem is egy ilyen pólót... nagy szívvel... és egyáltalán nem zárom ki, hogy majd veszek is! :DMert igaz! Szeretem Londont, sőt mondhatni imádom! Gyönyörű város, és végre sokkal többet is láttam belőle, mint első alkalommal.Rengeteg képet csináltam,…..
Beamen 2010.05.27 06:43:22
@Dudu14: Lekötelez bájos hölgy egy életre ;)
Irány Anglia! Élesben 2010.04.30 21:22:00
Ez a hetem végre éles volt.Ez azt jelenti, hogy Tuersday óta Ciara minden nap iskolában volt. Így én is go to school kedden, szerdán és csütörtökön. A thaiföldi csajjal called: Benja (mint kiderült 32 éves), és egy Szlovákiából jött au pair-rel called: Silvia telefonszámot…..
A hétvége az enyém. Szabad vagyok, mint a madár, rámszólnak, ha csak a saját tányéromat is el akarnám mosogatni, finom kajákkal várnak a megterített asztalnál :) ez tetszik. Persze Ciara csak hét éves, és képtelen megérteni azokat a mondatokat, hogy "Ciara, leave Aniko…..
Helyzet: Labda: vhol a redzone ba Idő: 1. félidő vége fele (kb 40 másodperc van vissza) Eléggé beszorított minket a vendég offense, így még egy lapáttal rá kell tegyünk. Semmi gond... Már egy-két playen túlvagyok, megismerkedtem az ellenfél pár játékosával. Megkaptam az…..
Újra mi jövünk... A "D"...Szabályosan érzem a levegőbe a feszültséget. Külső LB vagyok pár play erejéig. Nem tudom ki találta ki vagy miért, de nem is ez a lényeg... Teszem a dolgomat.Kezdődik. Feláll az Offense. Én igyekszem szorosan a scrimmige-hez állni.Az irányító…..
Mindenki tudja, aki csak jártas az amerikai fociban, hogy elég sok sérülésről lehet hallani.Ezek utókezelésére szolgál a gyógymasszázs is.Profi okleveles masszőr, aki tényleg érti a dolgát, sajnos nehéz találni, de csapatunknak sikerült és tudjuk mindenkinek ajánlani.Kedves…..
Beamen 2009.03.10 18:27:44
Ez vagy Te a mi szemünkben (és a szívünkben)...
Beamen 2008.08.13 19:37:41
Minket, cimborákat ezek a mondatok kísérnek mindenfelé az életünkben. Reméljük, neked is tetszenek és néhány közülük számodra is utat mutat majd...
Tisztára Dévényi Tibi bácsinak érzem magam, a levélíró kért címet, címkét és számot*, én meg teljesítek mindent. Mondjuk szepi79 sem fukarkodott, a szakítások csodálatos ívét rajzolta meg az értelmetlen szakítómondatoktól a belengetett búcsúszexen keresztül a mocskos…..
A világ leghelyesebb levélíró négyszer küldte el sztoriját, hogy végre sikerüljön megmutatni nektek is. Tinisztori, de a kedvesebb, szerelmesebb fajtából, távkapcsolattal, ki nem mondott érzelmekkel, érettségivel és sok más érdekes apró részlettel a középsikolások számára.…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Éppen ezért nem hiszek ebben a hozzuk össze a barátainkat elméletben, meg eleve, milyen dolog már ez, hogy (1) a fiú elviszi a haverját a kelenföldi randikra, (2) a nyakába sóz egy lányt, aki hét hónapig túráztatja szerencsétlent. A lány mentségére legyen mondva, hogy beteg a…..
Beamen 2008.03.12 06:36:44
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Nehéz, súlyos szakításokkal teli hét áll mögöttünk, úgyhogy olvasónk javaslatára könnyebb vizekre evezünk. Egyáltalán nem átlagos tinitörténet, hiszen a "szokásos" párhuzamos történetek, megcsalások, rágalmak mellett van benne külföldre kacsingató sztárfocista…..
Ülök itt a 39. Magyar Filmszemlén, két pofára falom a filmeket, és Gothár Péter megvilágította számomra, hogyan kell hirdetnünk a szakítóblogot. Kertész Ákos novellájából készült fekete-fehér filmjében a női főszereplő monologizál, miközben egy kislány táncikál, majd…..
Egy képaláírás miatt vetett be könnygázt és vízágyút a rendőrség csütörtökön reggel az egyik bulvárlap szerkesztőségében, értesült a Magyar Távirati Iroda. A Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka a nemzeti hírügynökségnek elmondta, hogy a parancsot maga az…..