Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Halál

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK A KisSZDSZ 2011.05.16 00:09:00
  „…ha az antiszemitizmus nagy bűn, mert az, akkor az antiszemitizmussal való alaptalan vádaskodás ugyanakkora bűn, és ugyanolyan ítélet alá kell, hogy essék.”  Csengey Dénes, író. Magyar Országgyűlés, 1990. október 15.    a kép…..
Dr Halál 2011.05.23 21:41:19
@tesz-vesz: te genetikaiselejt az "oktatási cél"erre semmien adat felhivás utalás nincs a bejegyzésben.A vörös csillag nem vörös csillag,mert fekete-vörös csillag a fekete árnyék sáv vakságod miatt nem látod.Egyébként nem vagyok kommunista."Arja" tiszta "Germán" vagyok.Nagy-Apám,SS Százados volt,"wermwcht 44 páncélos hadosztály"Nálam családo tradició a katonáskodás,mellesleg"Politikai tiszt voltam Drazséelvtárs
Dr Halál 2011.05.23 21:47:05
@tesz-vesz: A múgy a cigánybűnözés blogot iszinyatossan sokszor látogatód kommentjeid ből árad a gyülölet keltés usszitás fajigyülölet rasszista gyökérvagy a Btk félig kimeriteted rágalmazás becsületsértés.Csak majmólód a sajtó szart pletykát a valós adatok tények teljes hiányában.De ha van vér a pucádban amit kétlek mert felajánlóttam rasszista őfelségednek hogy a Drávakereszúr-i cigók akik mellesle fehérbőrüek orrod alá teszem az eredeti rendőrségi nyomozati ügyiratott és utána üvölts fogatlanoroszlán.
Dr Halál 2011.05.24 00:52:59
@tesz-vesz: Ismertterjesztés?A szélsőséges eszmék
terjesztése.
művészeti célók?,a bújtatót rasszizmus,müvészetlenne?
tudományos,?a rsszizmus és a nácizmus eszmék, tudományos?
Ismeret terjesztés hez semmi köze.

a cigány származás és identitás?,ember ismeretböl taplo vagylátszik hogy nem ismered az ember elmét-személyiséget.
helyesírási hibák?,Nem magyarórán vagy a dolgok részletében rejtözik az ördög.
plebejus, tip. káromkodással + folyton a cigányblogon kommentelsz, védve a született bűnözőket :?
Te egy állati tapló vagy nincsenek született bünözők azok a parlamentben vannak és az állami cégeknél több 100 millios vég kielégitése,stb
miért lennél sunyi?
Mert nem mered el ismerni ha valaki cáfolja az elméledete állitásodat és szembe állit a valós igazsággal,állátámasztva valós adatokkal tényekkel.
gerincesség és az igazság
A becsületről fogalmad sincs mert olyan messze vagy töle min makótól jeruzsálem.Az igazság nálad ismeretlen fogalom.
Iró nak és filózófusnak tartod magad?
Tapló gyökér vagy.Profilózás ból irtam az éretségim messziről kiszagolom a tefajtádat.informatikai mérnők vagyok,informatika és pszichológia,Lélektani hadviselés a szakterületem
De neked a ?
KKBK Torgyán József a kommunista 2011.05.11 01:39:00
  Már régóta sejtem, hogy megvezették rendesen a magyarokat (tehát itt: a jobboldalt, nemzeti oldalt).   Torgyán József 1951-ben nyert felvételt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, ahol 1955-ben diplomázott. 1956-ban lett ügyvédjelölt, 1957 végén tett…..
Dr Halál 2011.05.23 21:55:25
@tesz-vesz: Na lám lám látod mijen sunyi rasszista görény vagy analfabéta cigány a Moszkvai nénikéd az a hernyotalpas repetsarkú aki egy marék homokért kefél a gobisivatagban.