Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zo1ta

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Órák óta szörfölgetek rajta és nem tudom abbahagyni: a Dustin A. Cable (University of Virginia’s Weldon Cooper Center for Public Service) által készített első hallásra valószínűtlen térkép egyszerűen bámulatos, mindent visz. Itt a szegregáció vége: a legátfogóbb etnikai…..
zo1ta 2013.08.28 19:26:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: te is egy képmutató libsi vagy. Ha nem utálod őket, akkor miért ne laknál köztük?
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
Lengyelország Közép-Kelet-Európa vezető állama, az EU egyik kulcsjátékosa, Tusk miniszterelnök Barroso lehetséges utóda. A lengyel futballstadionok csodálatosak. Mégis hónapok óta az orbáni EU-ellenes retorikát használó Jog és Igazságosság Pártja a legnépszerűbb lengyel…..
zo1ta 2013.08.24 13:15:10
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Csöcsöt markolt, puncit fogott a válogatott futballista, yolo van!!!! Mikor lesznek újra ilyen vagány futballisták Magyarországon? Legalább egy évig nem veheti fel a válogatott mezét a botránygyáros Miroslav Stoch szlovák válogatott futballista, aki újabb balhéba keveredett:…..
zo1ta 2013.07.25 12:28:39
Martoson magyar állami közpénzen, magyar és szlovák állampolgárok halálához vezető, fajvédő és antiszemita politikát propagáltak, a szomszédos népek ellen gyűlöletet szítottak. Nemhogy kihátrálna A Magyar Közösség Pártja (MKP) a Via Nova kompromittálódott arcai…..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Szerdától bontják a Slovan Bratislava téglamezei stadionját, 2016-ra elkészülhet a pozsonyi klub és a szlovák válogatott otthona. A mintegy 20 milliárd forintnak megfelelő beruházást Ivan Kmotrík magánvállalkozó fizeti, az állam kiegészít. Elbontják a fradisták számára…..
zo1ta 2013.07.11 15:54:07
@Csehszlovák Kém: te egy szánalmas kis troll vagy. Eddig azt hittem, hogy egy elvakult tót, de egyértelműen csak provokálsz, szánt szándékkal.
Jelképpornó Majtényban, szlovák huszár, magyar magyar huszár, szlovák zászló, magyar zászló, szlovák koszorú, magyar koszorú, négynyelvű sírfelirat, mindenki megnyugodhat. Reméljük a főszereplő is: örök nyugalomra helyezték Szlovákiában Škultétyt. 182 évvel halála…..
Škultéty-Skultéty biztosan nem értené, miért vitáznak ma a magyar és a szlovák nacionalisták, akik egymással gyakran teljesen ellentmondó és egymást kizáró nyelvet beszélnek.  Igazi gyöngyszem a Škultéty sztori, különösen szórakoztató a magyar narratíva…..
zo1ta 2013.06.25 12:10:14
"ezért tarthatatlan az 1116 éves magyar nemzetállamról szóló sok kis sci-fi is"

Mondá a tót, akik naponta írják tovább a saját "történelmüket". Szánalmasan nevetséges.

1) A Hungáriázást meg marha gyorsan fejezd be, mert semmi értelme. Nem kell nekünk lefordítani az Uhorskot, tudjuk mit jelent nálatok. Ti sci-fi író bajnokok.

2) Az meg már a pofátlanság netovábbja, hogy Bartókot és Lisztet is szlovákként adjátok el, miközben itt egy bizonyíték a magyar hovatartozásáról:

"Liszt Ferenc magát magyarnak tartotta, ezt számos kijelentésében meg is erősítette. Az egyik legjelentősebb bizonyíték az, hogy bár hosszú ideig élt Párizsban, Weimarban és Rómában, soha nem vette fel sem a francia, sem a német, vagy az olasz állampolgárságot, de soha nem volt osztrák állampolgár sem. Utazásai során minden alkalommal magyar útlevelet használt, az illetőségi hely, amely útlevelében szerepelt, Sopron volt. Továbbá Liszt gyermekei is magyar állampolgárok voltak, ez egy 1845-ös leveléből derül ki: „Mivel az én gyermekeim apjuk állampolgárságát … követik, tehát akár akarják, akár nem, magyarok.”" - Wikipédia

Szóba se kerül a szlovák, de a tót pofátlanságnak határa nincsen, ugyanilyen a Skultéty eset is az összes többivel. Az utóbbi 5 évben megszámlálhatatlanul sok híres emberről derült ki, hogy "szlovák". Nagyon nyílik a zsebben a bicska, aztán majd lehet sírni. A szánalmas vergődéseteknek a következménye meg lesz bosszulva.
Parti volt a Vencel téren a hétvégén! Egy spanyol divatmárka úgy döntött kihasználja a cseh melegrekordokat döntögető, errefelé meglehetősen szokatlan forróságot: az első száz ember, aki fehérneműben érkezik a boltba ingyen hazavihet két ruhadarabot! A meglehetősen…..
zo1ta 2013.06.24 15:24:05
@Almandin: mert egy egész népet kollektív bűnösnek titulálni nem az?
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
zo1ta 2013.06.23 13:05:47
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: valóban. Mivel a magyar nyelvet - tökéletességének köszönhetően - nem kellett standardizálni, ugyanis Székelyudvarhelytől Sopronig minden magyar megértette egymást.
Ezzel szemben a Tátra északi és déli lábánál élő tótok nem. De ez nem csak rájuk jellemző, pl. az ország egyik és másik végében élő német vagy olasz sem érti, mit mond a másikuk.
zo1ta 2013.06.23 21:11:48
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: persze, egy spanyol meg megért egy portugált... Én nem a ma "hivatalos nyelnek" nevezett változatról beszélek, hanem arról, amit mindenki otthon használ. Dialektusok, nyelvjárások. Ebben igen heterogénen az általam leírt példák.
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
Vasárnap Párizsban tüntetést szervezett Action Antifasciste Paris-Banlieue csoport Clément Meric, párizsi diák halálának emlékére, akit egy csoport náci ölt meg. Magyarul itt olvashattok az esetről bővebben. Nézegess csillogó szemű antifasisztákat! Hommage à Clément Méric:…..
Az emberiség történetével összehasonlítva a család története rendkívül fiatal és folyamatos fejlődésben van. A melegházasság ennek egy mérföldköve. A cikk folytatását a hvg.hu vélemény rovatában olvashatjátok!..
Elaludt Orbán az évszázad árvize előtt? Bagatellizáló  szakértői nyilatkozat, békés miniszerelnöki kocsikázás a gáton – nem reagált időben a kormány és a magyarországi média nagy része sem a Németországból érkező árvízveszélyre. Még csak azt sem…..
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
zo1ta 2011.05.28 20:05:51
@Hutyibetyár: "vedd már észre ti milyen hangnemben kommunikáltok"

Először is: mi az, hogy ti? Minden jobbikos tapló paraszt? Ezt is csak egy beszűkült agyú bukott ideológiát képviselő kisebbségi zavarokkal küszködő bolsi ugatja.
Észre kellene venni, hogy NEM CSAK azok Jobbik-szimpatizánsok, akik az utcán autókat törnek és gyújtanak fel. Az csak egy szűk réteg, amit ti nagyon szerettek kiemelni és a figyelem központjába állítani, hogy "ez a Jobbik". Hát elárulom: rohadtul nem.

Másodszor: A Jobbik sajtóorgánuma nem a kuruc.infó, hanem a "pöttyet árnyaltabb" Bar!kád.

Teccikérteni?
zo1ta 2011.05.28 23:44:45
@hazug fidesznyik: Bizonyára Magyarországon minden 9. ember tapló paraszt. Csak nem magyargyűlölőnek tetszik lenni?
zo1ta 2011.05.29 00:35:16
@Hutyibetyár: És ki mondta, hogy az? Ilyen senki nem állított, csak ti.