Regisztráció Blogot indítok
Adatok
junper

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eseményei alapján sajnos nem kérdés: válságban van a hazai röplabdaklubok többsége. De mi lehet a megoldás? Vitaindító cikkünkhöz véleményeket, hozzászólásokat, ötleteket várunk! Ahogyan az elmúlt hetekben arról beszámoltunk, számos magyar röplabdacsapat…..
Mint arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, a Veszprémi RC csapata nem utazott el az Országos Serdülő Bajnokság (OSB) hatos döntőjére, Kaposvárra. A versenykiírás vonatkozó szabályozásának értelmében ez a felnőttek szereplésére is hatással lehet. Az egyesület…..
junper 2011.05.09 08:41:19
Az események senkit sem értek váratlanul Veszprém megyében,sőt csoda ,hogy idáig lehetett ezt húzni a club részéről. Megyei szövetség a tagokat a röplabdás eseményekről midig hírlevélben közli .Egy 2009-es -ben (veszpremsport.hu/roeplabda-szoevetseg/esemenyek-rendezvenyek/307-200924-sz-koerlevel.html) már ennek a balhénak a szele érződött ,de ezek után a sikeres utánpótlás edzőt felállították majd egy év múlva rájöttek ,hogy nem megy nélküle így ismét visszacsábították .Igen ám de a helyzet az évek alatt semmit sem változott így az idei év tavaszára ez a türelem ismét elfogyott.Jellemző a helyzetre ,hogy már a tavasszal is csak úgy tudott edzeni az utánpótlás csapat ,hogy a Megyei szövetség a gyerekekre való tekintettel a terembérlet egy részét kifizette! Úgy tűnik a vezetőség nagy ívben tett az utánpótlásra és csak a felszín( felnőtt csapat)érdekelte. Most is két gyereken próbálják elverni a port ,de kérdem én ilyenkor hol van a gyerek csapat akikből ilyen esetben oda kellene állítani egy-egy játékost,vagy csak 10 gyerekből áll a veszprémi utánpótlás?Mert ha igen az elég szomorú! A választ a club honlapján kerestem ahol előbb azzal szembesültem,hogy törölték a fórumot majd azt láttam ,hogy valóban nincs gyerek csapat. Legalábbis az eredmények szerint 0:75 szerepel mindenhol.Ha ehhez veszem még azt is ,hogy a club utánpótlásához tartozó legkisebb iskolai mini csapata(i)éppen egy hónapja a Sümegi diákolimpia megyei döntőjén hasonlóan a mostanihoz nem jelent(ek) meg,akkor teljesen elszomorító képet kapok hazánk egyik élcsapatának számító club utánpótlásáról. Persze ezt nemrég még Nyári Sándor is ecsetelte a legutolsó cikkében!