Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michael84p

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Loch Ness-i tóban élő különleges élőlény létezését sokan vitatják, egyesek szerint csak egy legenda, míg mások biztosak a létezésében. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy 1972-ben, angliai tudósak kifogták a szörnyet. Az említett évben, egy teherszállító hajó, öt elefántfókát szállított a…..
Viktor Lusting gróf a francia Munkaügyi Minisztérium munkatársa és Daniel Collins a kisstílű amerikai csaló volt talán mindenidők két legrendkívülibb szélhámosa. Ők ketten voltak ugyanis azok, akik együttes erővel eladták Párizs leghíresebb nevezetességét, ráadásul kétszer is. 1925 tavaszán, a gróf…..
A tolómérő, vagy más néven tolómérce a gépipar mindmáig egyik leggyakrabban használt, mechanikus elven működő hosszmérő műszere, amellyel milliméter pontosságú méréseket lehet végezni. A tolómérő a legtöbb esetben külső vagy belső méreteket, illetve mélységet is lehet mérni kisebb tárgyak, esetleg…..
  A 3D nyomtató elnevezés alatt egy olyan eszközt értünk, amely képes mérnöki pontossággal, algoritmusokból megalkotott digitális modellekből háromdimenziós tárgyakat alkotni. Az ilyen nyomtatókat egyelőre olyan területeken alkalmazzák, ahol fontos az, hogy gyors prototípus készülhessen egy adott…..
Kicsi az esélye annak, hogy egy meghirdetett állásnál éppen ránk esik a választás. A számos jelentkező közül nekünk kell a legjobbnak lenni. Nem elég csupán jónak lenni!Speciális szakértelmet/tapasztalatot igénylő pozíciókra alapvetően ritkán jelentkeznek igazán jó…..
  Elindult egy igen hasznos kis kezdeményezés, az Üzletitervek.hu. Ezen kezdeményezés lényege, hogy egy helyre igyekeznek összegyűjteni a világ minden pontjáról származó üzleti ötleteket (melyek külföldön már beváltak), jelenleg 216 darab ilyen ötlet található a…..
 A katolikusok sosem az izgága, forradalmi társaság voltak, akik ha éppen nem imádkoztak, akkor a világ, a művészetek és a tudomány megreformálásán ügyködtek. Innen nézve volt különleges alak II. János Pál Pápa. Ő volt az, aki felhívta Afrika népeinek figyelmét, hogy ne…..
Agyad olyan, mint egy profi számítógép. És milyen egyszerűen működik!Pusztán annyi a feladatod, hogy be kell táplálni a pontos adatokat, és ő kiadja a végeredményt. Ennyire egyszerű.De tényleg ennyire az? Mindezt megtudhatod, ha tovább olvasol itt...
Az internetet ma már szinte mindenki használja, igy a világ egyik legerősebb marketing eszközévé vált. Könnyen beláthatjuk tehát, hogy rengeteg pénzt kereshetünk, ha egy jó ötletre alapuló weboldalt létre hozunk. Ez a cikk leirja, hogy mi a legfontosabb egy internetes üzletben:…..
 Az egyikk legnagyobb gond sokak számára a siker hiánya. Nem sikerül minden úgy ahogy azt szeretnénk, emiatt elkeseredettek leszünk, és elmegy a kedvünk céljaink megvalósitásától.Ez nagyon nagy gondot tud jelenteni sokak számára.Igazából az egyetlen akadáj céljajink…..
Tegnap részt vettem egy kerekasztal beszélgetésen Kőszegi András (BrandTrend) szervezésében, ahol azt jártuk körbe, hogy vajon hogyan lehet pénzt csinálni a tartalomból az interneten. A beszélgetésen Sós B. Péter a Népszabadságot, Mucsi Csaba az MTV-t, Fekete Attila pedig a…..
Ez egy régebben, ugyanakkor kiválóan működő oldal, ami mindig is fizetett. Ehhez szintén akinek kell segítség, Elérhetőségek menüpont alatti e-mail címre lehet írni, vagy szólj hozzá a témához. KATT A KÉPRE A REGISZTRÁCIÓHOZ: ..
Folyamatos bevételre tehet szert, ha a adsense-guru.blog.hu oldalon lépésről lépésre leírtak alapján megvalósítja a saját internetes pénzkeresés megoldását. A gyors pénzkeresés elérhető tőke befeketetés nélkül, tisztán az interneten elérhető ingyenes…..
 Az emberbe, valahogy "bele van kódólva" a vágy a szebb élet felé. Mindig mindenki arra törekszik, hogy jobb legyen neki. A legtöbb ember számára a pénz jelenti az álmok elérését. Kiváltképpen a mai világban mindenkinek, mindig több pénzre van szüksége .…..