Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestandroid.blog.hu

332 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról már korábban is hallani lehetett, a Google hibásan mérte fel a Nexus 7 16 GB belső memóriával szerelt változata iránti érdeklődést, hiszen a piaci premiert követően szinte azonnal készlethiány lépett fel. Az egyébként rendkívül jól felszerelt 8 GB-os változat…..
Az Android 4.1 Jelly Bean frissítés számos készülékre nem lesz elérhető, így a Sony és az LG mobiljainak egy részére sem. Nem túl meglepő ugyan, de mégis számos mobiltulajdonost rosszul érint majd a két gyártó döntése. Ezek szerint ugyanis a 2011-es Sony Xperia mobilokra,…..
Élőképeken csodálhatjuk meg a japán gyártó Sony Xperia J modelljét, amely a középkategóriás szintű készülékek családját erősíti. Az ST26i fejlesztési kódnéven is ismert Xperia J-t számos alkalommal láthattuk már, ám a hivatalos bejelentésre a mai napig sem került sor. A…..
Több indiai forrás szerint is a kétkártyás termékvonal megújítására készül a Samsung, melyben idén a Galaxy S III természet ihlette vonalvezetése dominálhat. A dizájnváltással együtt természetesen a belső is kissé megújulhat, ám négymagos processzorról egyelőre kár lenne…..
Mivel a Best Android News hírportál nem az Apple híreivel önt el titeket nap, mint nap, de mi úgy gondoltuk itt a szerkesztőségben, hogy sok embert érdekel ez az esemény (még az Android felhasználók egy részét is), ezért élőben fogjuk közvetíteni ma este 19 órától az Apple WWDC…..
A telefonokkal és más Samsung termékekkel kapcsolatos problémák egyszerű és kényelmes megoldásához külön ügyfélszolgálati alkalmazással rukkolt elő a Samsung, mely tetszőleges Android 2.1 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező készülékre letölthető. A szoftver…..
A Bluetooth SIG (Special Interest Group – speciális érdekcsoport) oldala által is megerősítést nyert, hogy a T-Mobile myTouch sorozat legújabb, csúszkás kialakítású tagját a Huawei készíti majd. A jövevény egyébként Ascend G312 QWERTY és U8730 néven egyaránt említésre…..
A Google napszemüvegbe oltott telefonjáról, vagy ha úgy tetszik HUD (Head-up Display – fejmagasságú kijelző) koncepciójáról egyelőre még nem áll rendelkezésre túl sok információ, de annyi már biztos, hogy a „Project Glass” néven készülő termék mellé egyedi beviteli…..
Az elmúlt évek során gyakorlatilag csak az Apple bejelentései tudtak igazi tömeghisztériát kiváltani, ám a május 3-án leleplezett Galaxy S III érkezését pontosan ugyanolyan, pletykákkal teli várakozás előzte meg, mintha csak a legújabb „iKészülék” premierje lett volna. Eme…..
Az Xperia GX bemutatásakor még úgy tűnt, hogy a készülék csak Japánban, egészen pontosan kizárólag az NTT docomo kínálatában lesz elérhető, ám az alábbi tanúsága szerint a Sony egy nemzetközi kiadáson is dolgozik, legalábbis a szolgáltatói márkajelzés hiánya erre utalhat.…..
Android 2.2 Froyo és újabb operációs rendszert futtató mobilokra már elérhető a Mozilla natív böngészőjének legújabb béta kiadása, mely nem csak jóval fürgébb lett elődjénél, de teljes Flash támogatással is bír. A Firefox 14.0 béta a fejlesztő állítása szerint jelentős…..
Pletykák szerint a CDMA és EV-DO hálózatokat üzemeletető amerikai Verizon Wireless kínálatában négymagos Exynos helyett kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzorral debütálhat a Samsung idei Android csúcsmodellje, melyet egyelőre megerősíteni látszik a NenaMark2 tesztszoftver…..
Nyílt titok, hogy a Google gőzerővel dolgozik egy napszemüvegnek álcázott okostelefon létrehozásán, mely alapjait természetesen az Android operációs rendszer jelentheti. A jövevény pontos műszaki paramétereiről és vezérlésének részleteiről egyelőre nem sok információ áll…..
A GSMArena csapata nemrég górcső alá vette a Samsung Android-alapú termékpalettájának idei csúcsmodelljét, melyben a 4,8 hüvelykes HD AMOLED érintőkijelző és az 1,4 GHz-es négymagos processzor energiaellátásról egy 2100 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. Ezen…..
Az OLED-Info értesülései szerint a Samsung mellett az LG is gőzerővel dolgozik a hajlékony szerves kijelzők kutatásán, mely egészen új kialakítású okostelefonok létrehozását is lehetővé teszi. A „törhetetlen” OLED panelek titka a műanyag hordozórétegben rejlik, mely nem…..
Pletykák szerint az LG sem kívánja ölbe tett kézzel nézni a dél-koreai riválisának térnyerését, éppen ezért idén minden árszegmensben rendkívül erős ajánlatokkal próbál előrukkolni. A BriefMobile értesülései szerint az alábbi fotón az idei csúcsmodell látható, mely…..
A Galaxy S III megjelenítője több alkalommal is negatív kritikában részesült a PenTile mátrix elrendezése miatt, melyben minden egymás melletti két-két képpont vörös és kék komponense összevonásra került. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a PenTile AMOLED kijelző ezen két…..
Az iOS felhasználók számára hosszabb ideje elérhető az Apple Game Center, mely az összes játék ranglistáját egyetlen központi helyen teszi elérhetővé. A szolgáltatás a barátokkal való versengésen túl új ismerősök felkutatására is hivatott, akikkel aztán többjátékos…..
A Samsung ígérete szerint Európában május végén debütálhat az alig egy hete leleplezett Android csúcsmodellje, melyre az Egyesült Királyság mindhárom szolgáltató megkezdte az előrendelések felvételét. A május végére ígért jövevény a brit Vodafone és O2 kínálatában…..
Előzetes információk szerint május 17-én debütálhat a mindössze 7,1 milliméter vastag Motorola Droid RAZR kék színű változata, mely a vörösbe öltözött „Red Carpet” limitált kiadástól eltérően az amerikai Verizon Wireless kínálatában is elérhető lesz. A korábbi…..
A mobiltelefonos kamerák képminősége rengeteget fejlődött az elmúlt évek során, ám ez valamiért sosem köszön vissza a homályos-zajos kémfotókon. Bár persze ez sem teljesen igaz, hiszen kizárólag a csúcsmodelleket megörökítő paparazzók használnak elavult kamerákat, de az is…..
A Sony jól láthatóan minden fronton komoly erőbedobással kíván hadba szállni, hiszen a boszorkánykonyhájából kiszivárgó kémfotók alapján a legtöbb árszegmensbe igen vonzó ajánlatokat tervez. Az alant látható ST26i sorszámú jövevény pontos paraméterei ugyan egyelőre nem…..
Sony GX néven mutatkozott be az LT29i „Hayabusa” belső néven fejlesztett készülék, mely az Xperia arc légiesen ívelő vonalait és az Xperia ion műszaki paramétereit egy 13 megapixeles elsődleges kamerával egészítette ki. A 4,6 hüvelykes, 720x1280 képpontos HD Reality…..
Az ITProPortal jóvoltából immáron egy relatíve jó minőségű fotón is látható a HTC Golf, mely néhány más oldalon Wildfire C, illetve Desire C néven is említésre került. Az alacsony árfekvésű jövevény legnagyobb dobása az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer…..
Hivatalos megerősítést nyert az a hír, hogy a magyarországi T-Mobile árusítani fogja az újonnan megjelent Samsung Galaxy S III-at. Nem régiben ugyanis felkerült a T-Mobile honlapjára a készülék a Hamarosan kapható készülékek listájába. A készüléket múlt hét csütörtökön…..