Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkotmánytcsakipad2fogadok

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István a megadott benzinkutak helyett véletlenszerűen kiválasztott MOL-töltőállomásokon próbált megszabadulni használt sütőolajától. Tulajdonképpen ez sikerült is a második helyen, ahol bár nyereményjátékról nem hallottak, szívesen átdobták a szomszéd telekre a…..
Edinának speciális problémája van, ugyanis neki pont a húszezresek hiányoznak, amivel sehol nem lehet fizetni. Ha tényleg jól hallottam, akkor pl. a Budapest Banknál júliustól napi pénzfelvételi limit lesz, úgyhogy addig vegyenek fel pénzt, amíg van. Szeretném bővíteni az igen…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2014.05.17 13:47:19
@OTPedina:
Husom ebből nem jösz ki jol.
Kiirta "a kert összeg nem all rendelekzesre" mesz keresel masik atm -et.
akkor mi a problema? Vagy:
kiveszel 330at a kartyadra 150et az allami ingyenessel.
(Ha jol emlekszem a szamokra)
szoval mi a gond?
fogadjuk diplomas a holgyike.
Fekete hajú lányok Destiny 2014.05.09 06:30:00
..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2014.05.10 10:28:40
Ahogy arra - sajnos - számítani lehetett, a Fox nem kér mág egy évadot JJ Abrams robotos-rendőrös scifi-sorozatából, az Almost Humanből. Hogy aztán a döntésben mekkora szerepe volt a csatorna ősszel induló új, átalakuló műsorszerkezetének (rövidebb évadok, több sorozat, 52…..
Nemrég néhány posztban (itt és itt) az álláskereséshez kapcsolódó kommunikációval foglalkoztam, de egy dolog még mindig fennmarad, mint probléma. Az értelmezés. Sok lelkes álláskereső írt motivációs levelet a fent hivatkozott posztok hatására, küldték el nekem, hogy ők…..
Annyira mégsem működik olajozottan a megújult Vatera, mert a tegnap ismertetett felmondólevelet mások is megkapták, ők szintén nem értik, mi a fene történhetett: 2013 nyarán regisztráltam a Vaterára.  Rendszeresen vásároltam és eladtam a többi felhasználó 100%-os…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2014.03.07 07:05:04
Csabát meggyőzte a Genertel, hogy ne kösse át a kötelezőjét máshova, cserébe megajándékozzák egy wellnesskuponnal. Meglepő módon az 50%-os kedvezmény után még mindig drágábbak a felkínált helyek, mintha teljes áron foglalna közvetlenül a szállodákban: A Genertel…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2014.03.05 05:43:52
@nandras01:
... "an(n)ál a biztosítónál"
Már több mint két hónapja volt, hogy december 5-én, polgári engedetlenségből nyilvánosan elszívtam a belvárosi NAV iroda előtt egy füves cigarettát, miután jelképesen befizettem az utána járó áfát. A demonstrációt biztosító rendőrök azonnal előállítottak, majd…..
Barbara nem érti, miért kellene 6 millió forintot letennie az Erste Banknál hitelezett házukra fedezetnek, ha fel akarja újítani a tetőt. Mi sem: 5 éve van ingatlanfedezetű devizahitelünk (8.000.000,-Ft) a házunkra, az ERSTE Bank-hoz érkezik 2005 óta a fizetésünk, és azóta a 2.…..
Naiv ügyfélnek az évek során többször meggyűlt a baja a Telenorral, de eddig nem robbant ki belőle. Amikor először elköltözött Európán kívülre, egy hóközi százezres számlával lepték meg, ami egy ügyfélszolgálati félretájékoztatás eredménye volt. Amikor…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! A hónapokban sok helyre írtam levelet, küldtem önéletrajzot, több dolgot is kipróbáltam, de egy eset különösen kiverte a biztosítékot. Lehet, hogy nem ez az első eset, hogy ilyennel találkoznak, de gondoltam, megosztom itt, hátha segítségére lehet…..
„Egyszerűen nem éreztem magam nőnek mellette. Tudom, tudom, Csernus doki is megmondta, hogy egy nő nem attól nő, hogy férfi van mellette, egy nő egyébként is az” - 10 év elmúltával már nem olyan tüzes a szex, mint korábban, és van, hogy némi bor, vagy egy wellness…..
Attila nem érti, miért 5 nappal később utalja át a T-csoport saját automatikus beszedési rendszerében saját magának az előfizetési díjat, amiért aztán a Té késedelmi díjat számol fel.A T-előfizetők gondolom mind ismerik a tavszamla.hu weboldalt ugyanis azt a szolgáltató…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2012.02.01 14:50:31
Mégis mi az istent gondolt, hogy majd hármasban csináljuk, sőt, az énekes kis feleségét is meghívjuk?? És utána, míg én a konyhában pattogatott kukoricát csinálok, az ürge gitározik nekünk??Nem régen ért véget egy kapcsolatom, igen viharos körülmények között. Négy éve…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2012.01.19 12:59:56
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2011.12.14 08:51:16
Bár a Telenor már a hipergyors mobilnetét reklámozza, hogy augusztustól mindenkinek leszakad a feje tőle, Mihály Balatonlellén visszapottyant a 90-es évekbe, amikor az ember egy nagyobb oldal letöltése alatt ki tudott teregetni:Kedves olvasó, én már kifizettem a magam 10.000 Ft ját a…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2011.06.17 14:43:11
Odacsörtettem a pulthoz, valami italért, és mit látok? Az én drágám ül fehér bikiniben a pult szélén...Sok évvel ezelőtti a történet. Én túl a 30-on, és túl egy váláson, a lány 30-on innen, és házasság előtt. Baráti társasággal nyaraltunk Törökországban, ott…..
A Szociális Konzultáció kérdőívére illesztett vonalkód céljára adott Szíjjártós magyarázat nem túl hihető. A Népszabadság szerint a szóvivő azt nyilatkozta, hogy a kód „Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2011.05.27 14:14:36
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Postaládás matricával válaszolnak a kormánynak. A fülkeforradalom a postaládák ellen! Ez a harc bontakozik ki mostanság. A választási kampányok után azt hihettük, hogy a politika visszavonul a levélszekrényünkből, ismét teret engedve a mindenféle kereskedelmi anyagnak,…..
alkotmánytcsakipad2fogadok 2011.05.08 06:43:55
www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20110427-vilaggazdasag-ipadot-kapnak-a-kormanytagok.html

Én sporolok a kormányunknak is:

csak ipad2 fogadom el és olvasom el az alkotmányt.