Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crockoo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
Crockoo 2017.05.16 08:51:35
@FalcaoTheGodOfFutsal: Lilian rájött arra, hogy nem romos portékát kapott, csak alaposabban meg kell néznie. És arra is, hogy ő sem lesz már fiatalabb, ha valamit akar az élettől és nem egyedül - netán macskával - akar élni, esetleg klf mellékvágányokon dugópajti lenni, de semmi több, akkor bizony itt az idő és a helyzet, hogy belássa, igen, Balázs lesz az ő embere - minden értelemben. Respect érte, ha tényleg így van, és ez a fordulat oka. Ez ugyanis kellő intelligenciára vall - ergo a sorozat legjobb nője címet viheti.
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
Crockoo 2017.05.09 10:20:12
@Warlimont: várható volt, Doma be akarta tekni a tököt sülni a sütőbe, de az még hideg, nincs befűtve. Mondjuk nem tenném rá a nyakamat, hogy a körmösjány nem-e taktikázik és előtte felhúzta a tökhuszárt, amikor meg nyeregbe kellett volna ülni, szűzkislány módján rebegett, hogy hát ő erre nincs felkészülve - na majd megtudjuk ma, előzetes alapján érdekes lesz!
Crockoo 2017.05.09 10:56:51
@Warlimont: nyugi, a jányka barlangját profi módon feltárták már, ebben biztos vagyok. Itt inkább a cicázás az unfair, én azt vettem ki, ott a takaró alatt volt valami kis maszatolgatás, és amikor cselekedni kellett volna, akkor a leányzó behúzta a kéziféket. A miértre én is kíváncsi lennék - nem azt a kolbászt kapta, amit kigondolt magának? Doma ezen besértődött - ez valahol jogos - de a jányka nem látja meg, az öreg mókus is hangsúlyozta, Adrika nem olvas a jelekből. Szerintem meg nem akar és teszi a kis naivát, játszik.
Crockoo 2017.05.09 11:01:08
@franciss: Ha Kingát a tűzoltó sráccal eresztették volna össze, vele akár ki is békült volna - tájszólás ide, vagy oda. A kopasz krapekot meg adhatták volna Liliannak, elvégre olasz honban hasonló stílusú talján bikákkal összehozhatta a sors.
ui: az lenne a full röhögés, ha a Kingáék és Lilianék egy 4s párcserést összedobnának és helyére kerülne mindenki :D