Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plombaba

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el, közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami és sokat beszélek” – egy 2 hónapos kapcsolattól nem sokat vár el az ember, intenzív megalázást pláne. A csaj odaköltözik az új pasihoz,…..
Ezt a pózt a legalább 10 éve együtt élő, 30 év feletti pároknak ajánljuk. Első lépésként a férfi kapcsolja be a tévét, és keressen egy sportcsatornát. Ettől a nő idegrendszere erőteljesen megfeszül, de ne ijedjünk meg, ez még meglepően kellemes pillanatokat okoz a…..
Az aktuális partnert legtöbb esetben igenis zavarja az évi egy telefon is. Engem legalábbis. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Ahogy sok itt olvasható storyban, nálunk is az ex zavart be. Távkapcsolatnak indult. A srác vidéken lakott, én…..
Világutazó A Föld szeme 2011.05.08 09:59:00
A Szahara mauritániai részén található egy érdekes, geológiai képződmény mely a világűrből nézve egy szemre emlékeztet. 1965  óta amióta a Gemini 4 asztronautái McDivitt és White megpillantották ezt a hatalmas kör alakú geológiai képződményt szinte minden űrutazás…..