Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dulifuliokoska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
dulifuliokoska 2011.05.07 09:14:02
dulifuliokoska 2011.05.07 09:35:30
Ez a Judit nick író, nagyon fiatal, tapasztalatlan lehet. Ha valaki a szükséges folyadékot megissza, akkor bizony ki kell menni a WC-re. A 4 órán át pisilés nélkül tartani, nem érdem, hanem szimpla butaság. Azokat pedig nagyon sajnálom, akiket nem enged ki a munkáltatójuk még WC-re sem. Ezek következménye (akár már 30 egynéhány éves korra kialakulva) lehet a hólyagsüllyedés, inkontinencia korai kilakulása...stb.

A tampon cseréhez. Az első napokban, sok nőnek annyira erős a vérzése, hogy 1-2 óránként kell cserélnie, különben átázik. Később már a vérzés mennyisége miatt nem feltétlen kellene mondjuk 3 óránként sem kicserélni, de aki igényes saját magára, az nem fog fél napot használt tampont rohadoztatni magába. TSS senkinek sem hiányzik!

Ha a munkáltató nem engedi ki a dolgozóit tampont cserélni, vagy pisilni amikor szükséges, azzal az egészégi állapotukat is veszélyezteti!

Érző és szükséglettel rendelkező emberi lények vagyunk, nem robotok! És nem csak, hogy mellékhelységbe kell kimenni, hanem étkezési lehetőséget is biztosítani kell. Azért, mert szükséges! Nem csak azért, mert ha valakinek pl. leesik a vércukorszintje, elájul és beveri a fejét, és ezért pert kapna a munkáltató. Ha csak ezért biztosítaná valaki az étkezési lehetőséget, hogy bírságot kerüljön el, az sürgősen gondolkodjon el rajta, hogy valóban alkalmasnak érzi-e magát emberekkel való dolgozásra, vagy inkább pszichésen más munkakör ajánlott neki.
Vastagbőr Családok és jogok 2011.05.06 14:31:00
Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tartott a minap Nagy Anna kormányszóvivő társaságában. Ekkor jelentették be, hogy különböző médiakampányokat, rendezvénysorozatokat, programokat indítanak a családok, a…..
dulifuliokoska 2011.05.07 08:13:47
Ez a plakát szégyen! Amennyiben az abortuszok számának visszaszorítása lenne a cél, akkor olyan plakát lenne, ami a terhesség megelőzésre hívja fel a figyelmet!

Ennek a plakátnak az üzenete viszont nem ez, hanem egyszerűen tenyészállatnak nézik a nőket!

A kormányzatot szerintem legkevésbé a magzat, vagy nők jogai érdeklik! Ők "csak" több gyerekszületést szeretnének, úgy tűnik: bármi áron. Olybá tűnik, hogy a kényszerszülések bevezetésének előkészületein dolgoznak. Még nem lépik megtenni, de a társadalmat "puhítják", idomítják hozzá. Az emberek nem hülyék, sokan átlátnak a szitán.

Ha az abortusz számának a csökkentése lenne a cél, akkor a kormánynak azt kellene elérnie, hogy a fogamzásgátló szereket emberközelibb áron kínálják és a terhesség megelőzés fontosságára felhívni a figyelmet! Biztos védekezési mód nincs, még emelett is teherbe lehet esni. De talán a védekezés mellett mégis megfogant terhességek száma, már nem lenne olyan nagy, és akkor ezáltal máris csökkenne az abortuszok száma.

A plakáttal ehelyett viszont szülőgépnek tekintik a nőket! Egy mai, felvilágosult nő, nem nemzeti érdekre szül! Nem azért fognak szülni, mert a politikusok azt akarják.
Ha pedig egy párnak nem lehet gyereke, az a mai világban, nem hinném, hogy olyan áron akatrnának örökbefogadni, hogy ezzel egy másik nőt tönkretesznek, megaláznak, tenyészállati szintre alacsonyítanak egy nőt

A politikusoknak fel kéne ébredni! Egy nő, ha nem akar szülni, akkor nem fog! Ha abortusz turizmus előkészítése a kormányzati cél, akkor jó úton haladnak.
Ha a nem kívánt terhesség megelőzés lenne a cél, akkor a plakáttal melléfogtak!