Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C-E Joe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4. rész: LátomásokEz a rész a 3. folytatása. Ahsokát és Obi Wan látomások gyötrik, méghozzá olyan látomások amilyenekbe bele is lehet halni.5.-6.-7.-8.-9. rész:Mandalori hexiulógia Ezek a részek Mandaloron fognak játszódni. Benne lesz a Halálőrség, Obi Wan, Satine, Almec,…..
                                Saját Clone Wars 2. évadom: 1. rész  …..
Sziasztok! A következő résznek a címe: Geonosisi küldetés. Ebből kiderül, hogy a Geonosison fog játszódni a történet. A 10. rész ennek a folytatása lesz majd jönnek a kalózos részek. ..
  Sziasztok blogozók!Mivel mostanában szeretek felméréseket végezni különböző dolgokkal kapcsolatban, és azokból statisztikát készíteni, majd megállapítani bizonyos információkat, arra gondoltam h nektek is feldobnék egy ilyen témát. A feladat nagyon egyszerű lenne,…..
C-E Joe 2011.06.21 12:23:23
@Cpt.Rex: Hát engem eléggé érdekelne a dolog. Megkérhetlek, hogy rakd fel valahova vagy nemtom. Elég jónak hangzik és megszeretném kérdezni, hogy kb hány szó vagy ha office-al csinálod hány oldalnál jársz.
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
C-E Joe 2011.05.08 12:16:56
Baaad Movies Baaad Movies - Kocka 2 2011.05.05 16:17:26
Igazi csemegéről van szó a legújabb videóban, mely egy számunkra nagyon komoly múltra visszatekintő film, ami már kimondhatatlanul régóta hiányzott a sorozatból...