Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banci43

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GRADO, ......első látásra "AMORE"  Amikor az embernek van egy szívszereleme, arról mindig jó mesélni. Főleg ha ez kölcsönös. Ebben az évben és a jövő évben is Grado mesés kisvárosának vezetése és az ott kialakított turisztikai klaszterünk is úgy döntött, hogy a magyar vendégek lesznek most nekünk,…..
banci43 2019.03.07 11:09:01
@Drago Brutic1: Igazad van, tovább kellett volna menned. Grado egy ékszerdoboz. Egy kincs! Minden szempontból.
banci43 2019.03.07 11:13:03
@Drago Brutic1: Mi @geegee: Valóban, a tavaszt megélni Gradoban, környékén egy csoda. Gyönyörű és élvezni lehet minden pillanatát. Mi tavasszal voltunk. Májusban. Az idén is májusban megyünk. És Collio, nem hogy vetekszik Toscanaval, de szerintem egyenértékű, ami e csodálatos vidéket illeti.
Számomra a tenger, a hullámok, a homokban való önfeledt és kitárulkozó séták, a sirályok éneke valahogy mindig olyan pozitív töltet, amire nincs magyarázat. Azt gondolom, a legjobb dolgok néha azok, amelyekre nincs magyarázat. Például az, hogy miként kerültem ebbe a mesés térségbe és lettem olasz…..
Buzizik és a hatalommal kritikus színháznak is beszól legújabb szerepében Alföldi Róbert. Angol komédiába csomagolt magyar politikai szatíra az Igenis, miniszterelnök úr! az Átriumban. A hatalomkritika egyre gyakoribb téma a budapesti színházakban (már amelyikben), de Znamenák…..
banci43 2013.11.09 22:11:00
banci43 2013.11.17 19:38:20
@banci43: Egész december végéig (3 előadás) elkeltek a jegyek. Lesz még ezen kívül. És ha igen, mikor? Hogyan lehet BIZTOSAN jegyet szerezni rá?
Nem nehéz észrevenni, hogy Bajnai Gordon visszatérének hírére – ami ebben az esetben azt jelenti, hogy hosszas lebegtetés után egyértelművé tette, október 23-án bejelenti ringbe szállását – a Fidesz is finoman egy fokozattal feljebb kapcsolt. Orbán Viktor – ahogy ez a…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
banci43 2012.04.16 11:36:17
@Mária: kedves Mária! Mintha én sorolhattam volna fel.
banci43 2012.04.16 11:38:39
Az sem jó, ha valaki a pofont az utcán kapja, de ha ezért még házhoz is megy, az kicsit jobban fájhat! Orbán Viktor a mai nap ezt komolyan megtapasztalhatta, bárhogy is igyekezett ezt egy vigyor mögé bújtatni.Figyeltem ma az Európai parlamentben való szereplését, de nem igazán voltam…..
banci43 2012.01.18 20:22:45
@Debra01: Sajnos igaza van. Nagy szájtépés van, teli pofával, aztán mi történik? Semmi, még egy "dá-dá" sem. Viktor meg röhög a markába és itthon hősként fogadják. A "haza megmentője"-ként. És itthon mennek tovább a dolgok, mint eddig. Mit is mondott egy számomra (és még sokak számára) egyik legundorítóbb TV-s személyiség (F.S.): " ...Magyarország a következetek nélküli országa..." Az egészben az a legszomorúbb, hogy a fidesznek - a közvélemény kutatókkal ellentétben - hatalmas tábora van. Intelligens, okos, tanult emberek. (sokat ismerek). És hol az ellenzék?? Van egyáltalán? Talán, de azok is jó magyar szokás szerint széthúznak. Szomorú....
A nyári punnyadt közéletbe némi érdekes színt hozott Karácsony Gergely, LMP-s képviselő Népszabadságnak adott interjúja. Ebben azt javasolja, hogy „a teljes parlamenti ellenzék a Jobbiktól az LMP-n át az MSZP-ig” álljon össze egy átmeneti választási szövetségben,…..
banci43 2011.07.14 14:37:36
@magpet: Tökéletesen egyetértek. Hogy is mondja a jó magyar közmondás: "...egyik kutya, másik eb..." Csak az a tetves hatalom. Mit számít az emberek véleménye, jóléte (van még ilyen??), csak a hatalom! Ahol a hatalom, ott a pénz!