Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peti44

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé tanácstalanul, lélekben sokat tipródva ülök a számítógépem előtt és nem igazán tudom, hogy mit is írjak. Mármint azt tudom, hogy mi a véleményem a grafikáról, a hangokról, magáról az egész játékról, csak valahogy úgy érzem, nem én lettem megszólítva ezzel a…..
Peti44 2013.01.28 17:52:59
@Mortein5: Még ha igazad is van, az OMSI-ban akkor is meg van csinálva rendesen a fizika, van normális AI, és menetrend. Egy szimulátornál pedig ezek (is) fontosak. Amúgy a neten nézegettem mindenféle gameplay videókat erről, és a hangja az még a grafikánál is rosszabb. Egyszerűen szörnyű egy dolog ez...
Sziasztok! A Youtube profilomon nem lesznek fent a videóim.De újra elérhető leszek az indavideón.      Itt a mesterlövész 2.része: Videó infók:Eben a részben látni fogtok elégé sok hibát.     Itt az első videóm A…..
 Nem túl rövidre sikerült véleményem a játékról. Bocsánatot kérek az esetleges helyesírás hibákért és a csúnya szerkesztésért az utóbbi azért következett be mert nem tudtam beimportálni a Word dokumentumot így itt kellett megszerkesztenem.  Ha helyesírási hibát…..
             hát nekem az a véleményem erőrl a játékról hogy pocsék.A grafikaaz rondáb mint a pokoli 1-ben vagy a 2-ben.A szereplők tiszta roszak a csínyek szintén rossz . elkeserítő hogy az 1-es 2-es rész nagyon tetszet…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Peti44 2011.05.22 14:16:10