Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ad_hoc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú várakozás után végre megérkezett a Je Suis Belle új, 2011-es tavaszi/nyári férfi kollekciója. A Kiss Tibi és Dévényi Dalma által alkotott tervezőpáros ezzel a kollekciójukkal szeretnék meghatározni a JSB férfi vonalának alapjait. Egyszerű vonalvezetés, hétköznapi…..
ad_hoc 2011.05.11 22:33:11
hogyvolt Alekosz - 1x01 2011.05.11 14:10:00
És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a…..
Józsi szerint, aki dühös Jerzy drukker ki kellene vizsgálnia az RTL Klubnak a finálé végeredményét. Egy tízéves kisfiúnak már közvetlenül adás után sem jut eszébe semmi a látottakból. Alekosz anyukája azonban nagyon boldog, hogy nyert a fia. Szép finálé volt, mi ezt láttuk a…..
JenőManó A show 2011.05.09 14:16:00
 A show Lezajlott a várva várt vasárnap. Nem az, amire sok keresztény gondol, de az RTL klub számára hasonlatos lehet a bibliai aranyvasárnaphoz is. Megtudta végre az ország, hogy a majd hat hónapig kukkolt cölöbjelöltek közül ki lesz az a kitüntetett, az egy, amit a…..
Valószínűleg senki sem innen fog értesülni róla, hogy a görögmagyar Alekosz nyerte tegnap este a Való Világ 4. szériáját, maga mögé utasítva az egyre több néző által kedvelt Jerzy-t, ill. a mindig eszelős Évát, akik majd a vigaszdíjként hazavihetett nagyképernyős…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
Big Brother, Való Világ, Celeb vagyok, Sztárbox, Benkő és a női, Éden hotel és Kísértés - az elmúlt tíz év valóságshow-termésében bőven akadtak olyan pillanatok, amik vagy egy szakajtónyi pénzbe kerültek a kereskedelmi tévéknek a különböző bírságok miatt, vagy az…..
ad_hoc 2011.05.08 17:23:45
@csipkefa: azért mennek ezek a műsorok, mert az embereket ez érdekli, bármennyire is szomorú.. a való világ 4 a legnézettebb már hónapok óta.. ezek alapján mi változna?!
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..