Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alouette

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első részben az Olympian Race kultúr- és sporttörténeti hátterével, a görög versenyek szellemiségével foglalkoztunk. Jöjjön minden futóblog bestofja, a sírva-vigadós versenybeszámoló műfaja.  Az OR nem könnyű falat, cserébe szép. A "pálya" mutatói a verseny honlapjának infói alapján: A-B verseny…..
alouette 2016.06.10 07:47:04
@őze bálint: Épp ezzel az állítással vitatkozom, mert Ö. nem most tört fel búvópatakként, vagy ha mégis akkor a hegy gyomrában már nagy barlangokat vájt eddig, amiket pár barlangász már korábban is felfedezett :D
Komoly helyeteket pedig akkor is betölthetitek, ha a mainstream versenyek helyett az OR-hez hasonló szépségű és kisebb érdeklődést kiváltó futásokon futtok a magatok (no meg a kedves rajongók) örömére.
Hokás véleményed köszönöm , megvárom majd az újabb tesztelésed eredményét is, mielőtt beruháznék egy "csónak"-ra :)
alouette 2016.10.06 08:38:41
@őze bálint: Így fotelből kényelmesen kukkolva könnyedén rávágom, jóslásban nagyon profik voltunk Öcsikét illetően ( most már megírhatod róla/vele a 3.részt is! ) Persze nem a mi róla alkotott pozitív diagnózisunk varázsolta őt leggyorsabb magyar férfiként be a célba, de jó érzés, hogy nem tévedtünk. Neked is nagyon-nagy gratuláció és bár tudom, hogy a versenyleírásokat érdektelennek tartod ,azért mi olvasók nagyon várjuk az ideit is!
Hemerodromos azaz ‘egész nap futók’. Hérodotosz használja ezt a kifejezést az extrém hosszútávot futókra. Ilyen volt Ageasz, aki az i.e. 328-as olümpiai játékokon a dolichos versenyszámban (4.6 km) győzve örömében hazaszaladt a hírrel: reggel győzött, alkonyatra ért Argoszba. Kb. 100-110 km 9 óra…..
micsodaútjaim Nézőpont 2012.02.22 15:48:00
   Tegnap este megint láttam egy szép filmet , egy kislányról szólt és a képzeletről, Alizról, a Csodaországról, a felnőttekről és a gyerekekről , a szabályokról és a büntetésről és arról,hogy milyen őrült világban élünk, és hogy a gyermeki fantázia határtalan és…..
  Akár egy horrorfilmben, úgy éreztem magam ma hajnalban, amikor is Peni kikéredzkedett. Nagyon álmos voltam, így csak magamra kaptam a jó meleg köntösömet,semmi kalap, csak kabát, és egy papucs, persze zokni kinek jut eszébe hajnali háromkor?mert annyi volt, megnéztem az…..
micsodaútjaim Zord... 2012.01.30 14:53:00
     Azt írja a köpönyeg.hu.,hogy kedden és szerdán az időjárás nem hideg, nem télies, nem napos, nem felhős, hanem egyenesen zord lesz. És hogy mi jön még azután, hajaj...   Tegnap előtt még azt gondoltam, olyan sokszor tévednek, néha még reggel se tudják megmondani mi…..
micsodaútjaim Ádnégy! 2012.01.23 17:49:00
    Megmondom őszintén, nagyon utálok betegnek lenni , ezért aztán majdnem mindent megteszek annak érdekében,hogy ne is legyek az, de néha csak beüt a ménkű, és lever a kórság a lábamról, ami ideig - óráig még akár jó is lehetne, mert pl. isteni dolog dögleni a kandalló…..
micsodaútjaim Nobody knows 2012.01.17 09:59:00
      Ma reggel kicsit tovább ábrándozhattam az ágyban,mint egyébként, ma reggel nem kellett autóval jönnöm, mert ma "szereled van", ma reggel elhoztak a házig,mert jófejek, ma reggel HÓfehér pelyhek táncoltak az ablakom előtt,mikor szétnyitottam a spalettát, ma reggel várt…..
alouette 2012.01.21 21:35:29
micsodaútjaim Jó érzés 2011.12.21 10:16:00
   Tegnapelőtt jóga karácsonyra hívott a Tibi, bevallom egészen meghatódtam, nagyon - nagyon jól esett a meghívás, mert hogy szeptember óta nem jártam feléjük, a nia óráim ugyanis kilőtték a jóga napokat...szóval Tibi felhívott telefonon hétfő reggel és meghívott…..
micsodaútjaim Cookie Monster 2011.12.20 11:45:00
    Idén is úgy döntöttünk,hogy karácsonykor itthon maradunk, azaz nem utazunk el a messzi Németországba, mert az mindig olyan macerás.   Egyrészt,mert útközben bármelyik percben leeshet egy kiadós ónos eső, vagy beindul az intenzív havazás, és akkor nekünk lőttek az…..
    Szombaton sikerült megnéznem a legszomorúbb kutyás filmet, ami egészen más volt, mint az eddigiek, amit valaha is láttam. Igaz történet egy kutyáról, aki élete végéig várja vissza halott gazdiját, de hát hogyan is lehetne elmagyarázni egy hűséges ebnek,hogy akihez az…..
micsodaútjaim Folti 2011.12.09 11:06:00
    Kimegyek reggel, kapargatom a jeget a szélvédőről, egyszer csak látom,ahogy közeledik a járdán egy pici beagle kutyus, nézem, nincs rajta nyakörv, várom,hogy felbukkanjon a gazdi az utcasarkon, de senki, hát hogy is engedhetném tovább, naná,hogy megszólítom, ő pedig…..
micsodaútjaim Kettő az egyben 2011.11.09 16:16:00
Sztem Soma jól gondolja, hogy egy nia óra akár egyből kettő is lehetne. Azaz, hogy valójában nem is másfél, hanem kettő óra lenne az igazi. Én nagyon bírnám, de sztem a többiek is.... Persze azt nem tudom,hogy a kezdők is bírnák-e, de a haladók – és Kinga szerint mindenki,…..
micsodaútjaim Az idő foga 2011.10.28 16:42:00
Ma este pedig a nia helyett egy igazi kétszemélyes csajos bulit tartunk K.-val , így ünnepeljük, hogy ismét öregebb lett egy évvel...:) Kíváncsi vagyok, látszik-e rajta az idő... Három hete, amikor legutóbb találkoztunk, nem tűnt fel,hogy megöregedett volna, ahhoz képest,mint…..
micsodaútjaim Idebent és Odakint 2011.10.28 12:13:00
Tegnap megvettem a két kis mécsest nekik, amit viszek majd hétvégén a sírhoz, hogy meggyújtsam őket, mint minden évben egyszer ilyentájt...jaj,én nem szeretek kijárni oda, nekem olyan , mint ha mindig velem lennének, mint ha otthon maradtak volna velem örökre itt , a szülői házban,…..
micsodaútjaim Marcipán 2011.10.06 17:14:00
Ismered az érzést,mikor szétolvad a szádban a csokoládé, ugye?Ennél már csak a marcipán finomabb...szerencsére nem csak nekem.Vasárnap vettem egy dobozzal magamnak, szilvalekvárral van töltve , csokival bevonva, isteni, hmmm....Tíz pici kis csomag egy nagy dobozban, napi egy jár,…..
micsodaútjaim Angyali 2011.10.07 17:18:00
A tegnapi napom kicsit zaklatott volt, állandóan szembe jött velem valami hülye, de volt olyan is, amelyik mögöttem könyökölt és várt...utálom, ha valaki nézi mit csinálok és azt hiszi attól majd gyorsabban megy a dolog, pedig pont ellenkezőleg. Gondolom az a motoros gyerek azóta…..
Nos, ha minden kötél szakad odaát, én tényleg ide költözöm véglegesen. Fogalmam sincs arról,hogy ki hogyan talál majd meg,ha ott végleg minden széthullik,hát ezért is... és hogy én hogyan találom meg azt,akit szeretek pláne! Ezért sztem ezen a poszton találkozzunk egyenlőre,…..