Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonbonier

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a különféle fantalálkozókon velük pózol, arcán nem az látszik, hogy óbazdmeg már megint, hanem az, hogy ezek az emberek egy rakás pénzt fizettek ezért, ne basszunk már ki velük. Kudos, Ms. Cohan. ..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
anyanya varr! Új kindle tok 2012.03.20 20:47:00
Fő a változatosság...bár a régi is szuper, valamiért mégis készítettem egy új tokot a kindle-mnek, ebben a szép színes darabban szintén biztonságban bújhat meg az e-book olvasó. Éljen a tavasz! :D  ..
Flanker vedégbloggerünk most az Archer-finálét vesézgeti, köszönet érte! A bejelentésen kívül (érdemes a linkelt videót csekkolni), csak néhány hírmorzsát szedhettek össze eddig a comment:com törzsolvasói az Archer nevű sorozatról. Pedig az FX animációja szerintem több…..
Tataaam! Íme a kenyér amit nem kell megkenni, amire nem kell tenni semmit, simán elég paradicsomot, vagy uborkát harapni hozzá.   Úgy tűnik ez a rövid hét kibírható édesség nélkül, legalábbis ami a blogfelületet illeti. Viszont annyira jók ezek a holmik, hogy most azt…..
[update 2013. új kedvenc van!]Elég régóta keresgélem a legjobb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtsd: fö) itthon is. Ahogy azt már korábban megírtam, szerintem ez a világ legjobb levese, aztán a tegnapi vietnami gasztrovideó kapcsán kaptam egy tippet, egy nem titkoltan szoros…..
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Kérésünkre Rufus bővebben kifejtette tegnapi kommentjét. "A Magyar Közlönyben kiadott 2011. évi CXCIII. törvény (A befektetési alapkezelőkről és a kollektív befektetési formákról) 162.§ mintegy mellékesen "kicsit" belenyúl az Adózás rendjéről szóló törvénybe is, az (1)…..
Bonbonier 2012.01.05 15:47:31
Bloggerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
ez a cikk is megérne egy posztot:
hvg.hu/gazdasag/20120105_selmeczi_megtamadtak
ez az ostoba elmebeteg majom k*rva tud még ennél lejjebb süllyedni? pontosan példázza kedves pártját ez a szemrebbenés nélküli,kétségbeesett hazudozás. kínjukban már nem tudnak mit kitalálni.
Budapest pozitív címmel nyílt az a kiállítás a Mai Manóban, ami alapvetően azt próbálja bizonyítani, hogy a főváros tökéletesen élhető. Kutyaszarral, béna tömegközlekedéssel, lerobbanó részekkel együtt. Jó a kiállítás is, jogosan kérdezhetnétek, hogy miért nem írtunk…..