Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csubul

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
hogyvolt Éden hotel - 2x06 2012.03.14 06:30:00
Nu, T69.2 ma reggelre egy olyan ruhát kapott, ami még jobban kiemeli irdatlan műcsöcseit, a barna-narancs színvilág nem egy jól eltalált valami, a szoknya viszont lehetne egy kicsivel rövidebb, már ha az a szándék, hogy Androida fémes csúnyájával is megismerkedjünk közelről. A mai…..
Csubul 2012.03.14 15:29:36
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ami a legvalószínűbb.
Hogy a faszik beállnak a csajok mögé. Az egyik helyen minimum többségben lesznek és akkor a csaj választ. De mivel Muzsikust nem választhatja, ezért ahova ő áll, ott a másik faszi beszopta.
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
Csubul 2011.11.10 12:42:53
Senki nem pósztol két napja. Tán vége van ennek a blógolásnak??..
Csubul 2010.12.21 09:05:07
comment:com Műbalhé a Mokkában 2007.11.26 14:12:00
Madmoazell kommentelőnk hívta fel figyelmünket arra, hogy Árpa Attila Koffeinmentese ma reggel bekeményedett egy kicsit. Előrángatták ugyanis a szerencsétlen Pákót, az ékezetek esküdt ellenségét, aki valamilyen bulvárfilmben fog szerepelni (jelentkezzen, aki hallott a projektről),…..
The page cannot be foundThe page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following: Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.If you…..
Ó, midőn Isten megalapítá a világot, és látjá hogy ez jó, így szólt:- És legyen most világosság!És lőn. Majd így szóla:- És legyen most sötétség!És megjelent a két bölcs. A keleti bölcset 60iParasztnak nevezték el, nevét nem származási helyéről kapta, hanem…..
Zozibozi és Ikerkoma a a stégek elhelyezésében mutatkozó hiányokat vitatták meg a strandon, előírás szerinti unikumjukkal kezükben, amikor észrevették Bulicsulit, aki első alkalommal tette próbára hullámlovas tudományát...
BuliCsuli masszázsra indul SpongyabobhozSpongyabob szereti a masszírozást..
-mondta a kakas, miután belelépett a kaqxarba. Ha szeretnéd: nyomtasd ki és kifestheted! ZoziBozi is ezt tenné, csak elvesztette a színes ceruzáit!Ikerkoma viszont nem vesződik a nyomtatással. Már a monitort összefilcezte...
Áruházban, kiskocsmában állnak férfiak Kisegítő iskolában állnak a férfiak A diszkó előtt, a diszkó után Mindig ott ácsorognak „Ezt jól megdugnám!”- mondják egymásnak a férfiak, akik ott állnak. Ott állnak férfiak, sör- meg borszagúak Állnak a férfiak,…..
BuliCsuli nem hátrál meg. Tudja és hiszi, hogy ez a blog fontos.Mert a zembereknek szükségük van a baráccságra. Meg a háromszemű békára, ami nem is igaz.Most épp TÉGED néz!..
Tényleg semmi!Ne is várj többet!Pöcs!..
ZoziBozi felébredt, fájt a feje. Hány inger? Gyök öt.Tudta, hogy eltévedt, ez nem lehet Diósd. Csak nem a Király ucca?A sarkon túl mozgolódást hallott. Sokan voltak, az egyik azt mondta:Já dákládüváju vam szivódnya nyikto nye átszusztvujet!Meg ezt is:Я не хотела…..
Hideg volt!És büdös.Ketten voltak. És a Kanál is.ZoziBozi azt gondolta, hogy ez a másik egy pöcs.BuliCsuli azt gondolta, hogy ez a másik egy pöcs.A másiknak volt igaza.Kerékpárt adott a JanóÉS ELINDULTAK!!!..