Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domeboy75

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére lassan túljutunk azon a beidegződésen, hogy haspréssel, felülések ismételgetésével elérhetjük a lapos has látványát, helyi zsírégetés egyszerűen nem létezik. Egyre többen belátják, hogy a hasi zsírpárnák eltüntetése főleg az étkezésen múlik, a kockás has…..
Retro játékmúzeum Rugós foci 2014.10.10 19:19:43
A mai napra is egy igazi retro játékot tartogattam nektek, ami leginkább a mai 40-es, 50-es korosztály számára lesz ismerős. Ez pedig nem más mint a sport vonalon mozgó rugós foci játék. A rugós foci ára 190 Ft volt, így egyáltalán nem tartozott az olcsó filléres játékok…..
Mindig mániákusan vonzottak az autó és motorverseny játékok, talán ezért is foglalkozom mind a mai napig a szimulátorokkal kiemelt figyelemmel. Ezért számomra nagyon fontos esemény volt, amikor sikerült szereznem egy TOMY Racing Cockpitet.A TOMY egy hatalmas játékgyártó cég, akik…..
A 80-as években már betört hozzánk is a nyugat, így gyakran a filmekben találkozhattunk olyan tárgyakkal mint a BMX vagy a gördeszka.Természetesen ez szinte magával vonzotta, hogy a szocialista ipar legnagyobb játékgyártója a TRIÁL, a PEMÜ-vel karöltve elkészítse a hazai piacra…..
  A balatoni nyaralótelepek szolidan rendezett stílusukat, középosztályi státuszukat az 1950-es években elveszítették. A tömeges, turnusokban zajló üdültetésre átrendezett települések nehezen tudtak megbirkózni a hirtelenjében megváltozott viszonyokkal. A vállalati…..
domeboy75 2014.08.12 10:44:29
@room_101:
Szerintem is abból van! :-D
Az 1973-as olajárrobbanás október 17-én kezdődött, amikor az Arab Olajexportáló Országok Nemzetközi Szervezete az akkor zajló jom kippuri háború hatására bejelentette, hogy felfüggeszti az olajexportot az Izraelt támogató országokba. Az embargó az Amerikai Egyesült…..
domeboy75 2014.08.08 13:33:05
@hekhekhekhekkinen: Kizárt!
A repubblicán talált videó Agrigento mellett, Szicília déli partjain készült. A szerkesztők Sebestyén Márta hangját használták fel a videó készítésekor. Nem szép, mikor az ember sztereotípiáknak ad alátámasztást, de… Tudom, hogy elképesztő a hőség Szicíliában,…..
Amikor Papp Zoltánt az általános iskola végén megkérdezték, hogy mi szeretne lenni, akkor azt felelte, régész vagy operatőr. Apja hallani sem akart ilyen haszontalan szakmákról, így a fiú a műszaki pályát választotta, csak több évtizedes kanyar után a…..
 A modell a mélyen bevágott, fecskefarokra emlékeztető farok része után kapta a nevét. Ez a bevágási módszer hosszú kísérletezések után vált elfogadottá, ez tűnt a legpraktikusabbnak. Ez a rendkívül érdekes külsejű repülőgép enyhe szélben repül igazán jól, de zárt…..
domeboy75 2013.10.19 20:33:03
@It's ME!:
Talán újra feléled! :-)
domeboy75 2014.05.16 09:15:26
Kijött a gyárból, még a gyári munkás keze fogja, hogy a klasszikustól idézzek. A bicikli újjászületett. Pénz, energia, munkaóra, káromkodás, megyünk sörért, kávéért, gyerünk át a másik garázsba. Lofty es teszkóbicikli helyett használhatóvá tenni valamit, ami arra…..
A Fehova ma nyitott és lehet kapni a Keserű standon korlátozott mennyiségben HDM-et és DA Onestát.  Utóbbi fegyverről az első user visszajelzések sajnos nem éppen pozitívak, több példánynál is gondok vannak DA módban a sütéssel, SA-ban működnek rendesen. Sajnos a DA modell…..
Csináltam egy listát, ahol tájegységekre bontottam a szakaszokat és leírtam, hogy melyik napon mely településeket érintjük. Ezáltal Ti is tudjátok, hogy mikor merre leszünk, és könnyebben kikereshetitek, hogy hol tudtok csatlakozni hozzánk. p { margin-bottom: 0.21cm; }…..